Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μακάρι να τον βοηθήσουν για τη συνέχεια

Μακάρι να τον βοηθήσουν για τη συνέχεια

alves


Γκολ δεν πέτυχε, η συμβολή όμως του Αντρέ Άλβες στη χθεσινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν πολύ μεγάλη και καθοριστική. Θέλοντας ή όχι έδωσε ασσίστ στον Λεάντρο στο πρώτο τέρμα, ενώ στο δεύτερο με εξαιρετικό τακουνάκι βρήκε τον Σκέμπρι που τελείωσε τον αγώνα. Γενικότερα ο Άλβες έδειξε χθες πιο ζωντανός και πιο απειλητικός από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη το εύκολο γκολ που θα της κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Έχει δηλαδή ανάγκη ένα Άλβες με αυτοπεποίθηση και διάθεση να προσφέρει. Δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά, ελπίζουμε όμως πως η χθεσινή του εμφάνιση θα τον βοηθήσει να ανεβεί στη συνέχεια και να βοηθήσει και αυτός με την σειρά του την ομάδα να τελειώνει τα παιχνίδια. Έχει πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει ο Άλβες.

Πάντως, άλλο ένα θετικό γεγονός είναι πως ο κολλητός του Άλβες, ο Λέο, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι (όπως και οι οικογένειες τους) και στηρίζουν ψυχολογικά ο ένας τον άλλο. Ελπίζουμε ο αρχηγός να παίξει το δικό του ρόλο, για να φτάσει και ο Αντρέ στο 100%.