Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αυξημένες επιλογές στο ντέρμπι

Με αυξημένες επιλογές στο ντέρμπι

img_5370_640x427


Καλά είναι τα νέα από τη σημερινή προπόνηση για τον Τόνι Σαβέφκσι αφού μετά τον Σάβο Παβίτσεβιτς, και ο Λεάντρο Αλμέιδα εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Επέστρεψε στο Γέρι και ο Μάρκο Σοάρες ο οποίος έκανε αποθεραπεία. Αναμένεται πως αύριο, όπως και ο Γιουβάλ Σπούνγκιν που έκανε συντηρητικό πρόγραμμα, θα ανεβάσουν ρυθμούς και θα τεθούν στη διάθεση του τεχνικού του τριφυλλιού για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με την Ανόρθωση εκτός έδρας.

Η τεχνική ηγεσία, η οποία σήμερα έριξε το βάρος στην τακτική, έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αφού όλα δείχνουν πως ο μόνος που θα απουσιάσει από το παιχνίδι θα είναι ο τραυματίας Αντρέας Αβραάμ.

Το δελτίο τύπου:

Με πρόγραμμα βασισμένο στην τακτική συνεχίστηκε σήμερα με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στην Ανόρθωση.

Το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Λεάντρο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής μας ηγεσίας. Οι Γιουβάλ Σπούνγκιν και Μάρκο Σοάρες έκαναν αποθεραπεία και αύριο αναμένεται ότι θα προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Αντρέας Αβραάμ συνεχίζει το δεύτερο μέρος της θεραπευτικής του αγωγής.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.