Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με Νούνο και Αντράντε

Με Νούνο και Αντράντε

ns015389


Δύο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσει ο Τόνι Σαβέφσκι σε σύγκριση με τον αγώνα κόντρα στο Αποέλ. Στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα μπουν τα δυο μεγαλύτερα ονόματα του ρόστερ της, οι Νούνο Ασσίς και Ζοάο Πάολο Αντράντε. Οι δυο τους δηλώνουν πανέτοιμοι να ηγηθούν της προσπάθειας για αντεπίθεση. Η πρόβλεψη εντεκάδας:

Άμυνα

Το γράφει και ο πρόλογος, ο Αντράντε είναι πανέτοιμος και κατά πάσα πιθανότητα εντεκαδάτος, αντί του Ράσκο Αλαμπί. Δύσκολα θα δούμε οποιαδήποτε άλλη αλλαγή, με τους Λεβίτα στο τέρμα, τον Σπούγκιν δεξιά, το Σκάρα αριστερά και το Παβίτσεβιτς παρτενέρ του Αντράντε στο κέντρο της άμυνας.

Μεσαία γραμμή

Ο Νούνο επιστρέφει, το θέμα είναι αντί ποιου θα επιστρέψει. Αν ο Λέο είναι 100% έτοιμος, ο Ασσίς θα πάρει τη θέση του Αγκουϊάρ, αλλιώς ο Μπρούνο θα είναι βασικός και ο Λέο θα κληθεί να δώσει βοήθειες από τον πάγκο. Τον άξονα θα συμπληρώσει ο φορμαρισμένος Μάρκο Σοάρες, τη στιγμή που στα φτερά θα βρίσκονται οι Χριστοφή και Εφραίμ.

Επίθεση

Ο Φρέντι Ντο Σάντος θα είναι βασικός και ο Αντρέ Άλβες θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Σε αυτό το γήπεδο ο Άλβες πέρσι έκανε όργια και ελπίζουμε το ίδιο να κάνει και σήμερα αν χρησιμοποιηθεί.