Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κολλήσει δεύτερη και τρίτη νίκη!

Να κολλήσει δεύτερη και τρίτη νίκη!

ns014306


Ούτε η εμφάνιση πρέπει να μας παρασύρει, ούτε η νίκη, ούτε ο λυτρωτικός τρόπος που ήρθε αυτή. Τα δεδομένα δεν άλλαξαν αυτή την εβδομάδα, η απόσταση από την κορυφή είναι ακόμα 10 βαθμοί και για να μειωθεί, θα πρέπει την πρώτη νίκη να ακολουθήσει και δεύτερη και τρίτη και..όγδοη και ένατη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει περιθώρια λάθους. Ίσως να είμαστε εκνευριστικά ωμοί και ρεαλιστές, αλλά δεν είναι δυνατόν να ονομαζόμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ και να είμαστε ικανοποιημένοι όταν υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση από την κορυφή. Αναγνωρίζουμε βέβαια πως η ομάδα είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα, το έχουμε γράψει πολλές φορές. Άδικα είμαστε στο -10, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως θα έπρεπε να έχει 21 βαθμούς. Πρέπει όμως να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο της ανατροπής και να μην επαναπαυόμαστε λόγω μιας νίκης.

Οι δυνατότητες υπάρχουν, δεν υπάρχει καμία ομάδα που να έπαιξε καλύτερα από εμάς και δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μπορεί να παίξει καλύτερα από εμάς. Πιστεύουμε πραγματικά στη συνεχή βελτίωση της ομάδα, άλλωστε την βλέπουμε στην πράξη, πιστεύουμε πραγματικά στο σερί που θα μας βάλει ξανά σε θέση βολής. Οφείλουμε όμως να παραμείνουμε απαιτητικοί και συγκεντρωμένοι στο στόχο. Εδώ που είμαστε τα λάθη δεν συγχωρούνται.