Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεκαθαρίζει το πλάνο

Ξεκαθαρίζει το πλάνο

sak_7880


Τόσους πολλούς διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, πάει καιρός από την τελευταία φορά που είχε προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Τόνι Σαβέφσκι όπως φαίνεται θα κάνει την επιλογή του από ολόκληρο το ρόστερ της ομάδας, με εξαίρεση τον τραυματία Αντρέα Αβραάμ. Τίθεται πάντως θέμα της αγωνιστικής ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών και η σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν είναι έτοιμοι για εντεκάδα.

Ξεκινώντας από την άμυνα, Λεβίτα, Σπούγκιν και Σκαραμοτσίνο θα είναι στην εντεκάδα. Από κει και πέρα ο Τόνι έχει και τους 4 κεντρικούς αμυντικούς ετοιμοπόλεμους. Ο Παβίτσεβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα του και λογικά θα είναι βασικός, στο πλευρό του όμως ίσως αντί του Αλαμπί να βρεθεί ο Ζοάο Πάολο Αντράντε. Το μεγάλο αστέρι της αμυντικής μας γραμμής, διψάει για εντεκάδα και ίσως ο Σαβέφσκι να τον ξεκινήσει. Οποιοσδήποτε συνδιασμός δύο ποδοσφαιριστών από τους τρεις που προαναφέραμε είναι πιθανός. Ο Ντανιέλσον, θα πρέπει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή.

Στα χαφ τώρα, τέσσερις ποδοσφαιριστές διεκδικούν τρεις θέσεις. Σοάρες, Αγκουϊάρ και Λεάντρο πήγαν πολύ καλά κόντρα στο Αποέλ, το ενδεχόμενο όμως να μείνει εκτός εντεκάδας ο ηγέτης της ομάδας Νούνο Ασσίς είναι μάλλον απίθανο. Περισσότερες πιθανότητες να εκτοπιστεί έχει ο Λεάντρο που προέρχεται από τραυματισμό, αν είναι όμως 100% έτοιμος, ίσως μείνει εκτός ο Μπρούνο.

Και στα φτερά οι θέσεις είναι διεκδικίσημες. Ο Χριστοφή εξακολουθεί να παίζει σε πολύ ψηλό επίπεδο, ο Εφραίμ έχει σταθερά ανοδική πορεία, το ίδιο όμως και ο Αντρέ Σκέμπρι. Στα συν του Μαλτέζου είναι ότι επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις Δευτέρα, ενώ οι άλλοι δυο μόλις σήμερα θα προπονηθούν κανονικά με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ετοιμότητα και η φρεσκάδα τους θα κρίνει ποιοι θα ξεκινήσουν.

Τέλος στην επίθεση Φρέντι και Άλβες διεκδικούν τη μια θέση. Ξεκάθαρο το προβάδισμα του Φρέντι, την στιγμή που πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να ανεβεί και ο Αντρέ. Ας μην ξεχνάμε πως στο γήπεδο αυτό πέρσι έκανε πάρτι σκοράροντας 2 φορές στο επιβλητικό 0-4.