Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι πρώην προέδροι στην Εκτελεστική Επιτροπή

Οι πρώην προέδροι στην Εκτελεστική Επιτροπή

img-20120912-wa0011


Αλλαγές στον τρόπο που λαμβάνονται οι σημαντικές αποφάσεις, σημειώθηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά από πρωτοβουλία του Στέλιου Μυλωνά, με σκοπό να αξιοποιηθεί η εμπειρία παλιών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, στην εκτελεστική επιτροπή πλέον συμμετέχουν και άτομα εκτός του τωρινού συμβουλίου.

Μέχρι πρότινος, την εκτελεστική επιτροπή αποτελούσαν ο πρόεδρος του σωματείου, οι αντιπροέδροι, ο γενικός γραμματέας, ο οικονομικός υπεύθυνος και ο εκτελεστικός διευθυντής. Σήμερα τις θέσεις αυτές κατέχουν οι Μιλτιάδης Νεοφύτου (ο οποίος ως γνωστόν απέχει από κάθε δραστηριότητα), Στέλιος Μυλωνάς, Νίκος Χαραλάμπους, Χρίστος Τσαγγάρης, Κώστας Πέτσας και Παύλος Νικολαϊδης. Πλέον όμως, στην επιτροπή συμμετέχουν και όλοι οι εν ζωή πρώην πρόεδροι του σωματείου. Πρόκειται για τους Κωστάκη Κωνσταντινίδη (1981-89), Πανίκο Νεοφύτου (1989-96), Λάκη Πολυκάρπου (1996-2000), Δώρο Σεραφείμ (2000-2008) και Άγη Ιακωβίδη (προσωρινά μετά την παραίτηση Σεραφείμ). Όλοι προσκλήθηκαν προσωπικά από τον Στέλιο Μυλωνά, όλοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση και συμμετέχουν σχεδόν καθημερινά στην προσπάθεια που γίνεται.

Η ενέργεια του κ. Μυλωνά έγινε προφανώς γιατί θέλει να αξιοποιήσει την εμπειρία των προηγούμενων προέδρων. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν πως η λογική του ενός έκανε ζημιά στην ομάδα και θέλουν να περάσουν στην εποχή των πολλών. Το να λαμβάνονται οι αποφάσεις από αυτή τη διευρυμένη ομάδα έμπειρων παραγόντων είναι οπωσδήποτε (τουλάχιστον θεωρητικά) πιο ασφαλές από το να λαμβάνονται από λίγους, ή ακόμα και έναν. Με αυτή τη λογική πάντως, ευχόμαστε ότι θα γίνουν μέλη, όσο το δυνατόν περισσότεροι αιτούντες και σιγά σιγά θα μεγαλώσει αισθητά και ο αριθμός των μελών του σωματείου.