Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάει στο εφετείο η υπόθεση; Τοποθετείται και η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πάει στο εφετείο η υπόθεση; Τοποθετείται και η ΟΜΟΝΟΙΑ

zopt_sak_5072


Διαβάστε ακόμα: Παραιτήθηκε από τη Σαλαμίνα ο Παρασκευά – Νέες σκέψεις για την έφεση

Με στόχο να ανατρέψουν την υπόθεση “Ρούι Μιγκέλ”, οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας αποφάσισαν να εφεσιβάλουν την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ αγωνίστηκε κανονικά ενώ είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

Μετά από αυτή την απόφαση από πλευράς Σαλαμίνας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναμένεται να τοποθετηθεί με ανακοίνωση για το θέμα:

«Θα τοποθετηθούμε επίσημα γιατί είναι θέμα που μας απασχολεί. Δεν πρέπει να υπάρχουν ασάφειες στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Θα περιμένουμε την επίσημη θέση της Σαλαμίνας πρώτα εάν θα κάνει έφεση. Μας προβληματίζει η απόφαση, θα τοποθετηθούμε επίσημα», δήλωσε το Σαββάτο ο Παύλος Χρυσάνθου.

Στο μεταξύ χθες ο πρώην πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής, κος Κώστας Δημητριάδης, δήλωσε σε ραδιόφωνο πως η απόφαση της Δικαστικής νομικά είναι διάτρητη, για το λόγο ότι η ΔΕ αυτοαναιρείται μέσω της απόφασης της. Δηλαδή πάει ενάντια στα μέχρι σήμερα δεδικασμένα της και δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει. Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο κος Δημητριάδης.