Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Πάμε ενωμένοι για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη»

«Πάμε ενωμένοι για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη»

demetriou


Θα κάνουν τα πάντα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ώστε να πάνε πανέτοιμοι για νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ανόρθωση, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο omonoianews.com ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, απέναντι σε μία καλή ομάδα, ωστόσο εμείς πάμε με αποφασιστικότητα και πίστη για να κερδίσουμε. Όπως είπε και ο προπονητής μας, θέλουμε να συνδυάσουμε καλή εμφάνιση και νίκη. Όταν εκφράζουμε την πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας μας και όταν λέμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, δεν το κάνουμε για να χαϊδέψουμε κανενός τα αυτιά, αλλά γιατί το εννοούμε. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και εκεί θα προσπαθούμε να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι ποια είναι η Ομόνοια».

Τα 1100 εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ από τον κόσμο της ομάδας μας. Ο Πράσινος Λαός θα είναι εκεί για να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία. Ποιο το μήνυμα της διοίκησης στον κόσμο;

«Καταρχήν, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έδειξε διάθεση για να βρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Κυριακή και να στηρίξει την ομάδα μας στο δύσκολο παιχνίδι που έχει να δώσει. Ζητάμε την κατανόηση αυτών που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάποιο εισιτήριο και καλούμε τους 1100 που θα βρίσκονται στο γήπεδο, με τις φωνές τους να καλύψουν και αυτούς που θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί, αλλά δεν θα είναι. Εμείς πάμε ενωμένοι σ’ αυτήν την μάχη, την οποία θέλουμε να κερδίσουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουμε».

Η προϊστορία είναι θετική για το τριφύλλι στο «Παπαδόπουλος». Τελευταία φορά που έχασαν οι πράσινοι εκτός έδρας από την Ανόρθωση, ήταν τη σεζόν 2007/08. Το σχόλιο του Δημητρίου:

«Είναι γεγονός πως έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις απ’ το γήπεδο που θα αγωνιστούμε την Κυριακή. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως καμία παράδοση δεν πρόκειται να σταθεί σύμμαχός μας, εάν εμείς δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε στο παιχνίδι πανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά, ούτως ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσουμε σταδιακά να ροκανίζουμε τη βαθμολογική διαφορά και να πλησιάσουμε την κορυφή».

Η ομάδα μας πάει σε αυτό τον αγώνα με την πλάτη στον τοίχο καθώς βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πως το αντιμετωπίζουν αυτό στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

«Πάμε στο παιχνίδι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Δεν σκεφτόμαστε κανένα πλην 7, αλλά μόνο πώς θα κερδίσουμε την Ανόρθωση. Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής και τίποτα άλλο. Καμία αρνητική σκέψη δεν έχει θέση στην οικογένεια της Ομόνοιας, δεν μας πάει η μιζέρια. Είμαστε περήφανοι, έχουμε πάντα το κεφάλι ψηλά και αποφασισμένοι να φέρουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει να βρίσκεται… στην κορυφή. Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι στην Ομόνοια, καθώς τα πάντα αρχίζουν απ’ τον τρόπο που ο καθένας από εμάς σκέφτεται. Αυτό άλλωστε προστάζει η ένδοξη ιστορία αυτής της ομάδας».