Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολλοί «πονοκέφαλοι» για Τόνι

Πολλοί «πονοκέφαλοι» για Τόνι

dscn8959


Με απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι που θα  δώσει η ποδοσφαιρική μας ομάδα για την 7η αγωνιστική.  Αναφερόμαστε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση, στην οποία ο Τόνι Σαβέφκσι θα έχει αρκετούς γρίφους να λύσει. Εκτός από τους Αγκουιάρ και Σκαραμοτσίνο που χθες έμειναν εκτός προπόνησης και τον Αβραάμ που μένει παροπλισμένος, για ενοχλήσεις παραπονέθηκαν σήμερα και οι Ασσίς και Μαργκάσα!

Ο Νούνο Ασσίς ένιωσε ενοχλήσεις και έκανε ατομικό ενώ ο Ρενάτο Μαργκάσα πονάει στο γόνατο. Ο Τόνι Σαβέφσκι θα γνωρίζει για την κατάσταση του Μπρούνο Αγκουιάρ εντός της ημέρας αφού ο Πορτογάλος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο τεχνικός της ομάδας μας θέλοντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα τελειώματα, έκανε ειδικές ασκήσεις σήμερα στους παίκτες τους, για να βρεθεί λύση στο εύκολο γκολ.

Το επίσημο δελτίο:

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας, με την τεχνική ηγεσία να εφαρμόζει πρόγραμμα βασισμένο στα τελειώματα φάσεων και στα παιχνίδια τακτικής.

Ο Νούνο Ασίς για προληπτικούς λόγους έκανε ατομικό τρέξιμο λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωσε, ενώ ο Ρενάτο Μαργκάσα είχε ενόχληση στο γόνατο προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης και έτσι γυμνάστηκε σήμερα συντηρητικά. Όσο αφορά τον Μπρούνο Αγκουιάρ, θα περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.