Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προπονήθηκαν Λέο και Σάβο!

Προπονήθηκαν Λέο και Σάβο!

leo


Με τους Σάβο Παβίτσεβιτς και Λεάντρο Αλμέιδα να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο “Αν.Παπαδόπουλος”.

Ο Λεάντρο ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός για μερικές ημέρες και προληπτικά απέφυγε σήμερα κάποιες ασκήσεις. Εκτιμάται πως μέχρι την Κυριακή θα είναι πανέτοιμος, και πλέον θα είναι στην κρίση του Τόνι Σαβέφκσι εάν θα τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά τον Μαυροβούνιο, έβγαλε όλο το πρόγραμμα και θέτει υποψηφιότητα για τους πρώτους έντεκα.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένει με αγωνία τα νέα για την κατάσταση του Γιουβάλ Σπούνγκιν που παραπονέθηκε χθες για πόνο στο γόνατο και ο Έλι Γκούντμαν τον άφησε εκτός εντεκάδας της Εθνικής. Ο Ισραηλινός μπακ θα περάσει από μαγνητικό τομογράφο με την επιστροφή του στο νησί μας.

Διαβάστε και το δελτίο τύπου της ομάδας:

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας, στην οποία το τεχνικό μας επιτελείο εφάρμοσε πρόγραμμα που ήταν βασισμένο σε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια.

Ο Σάβο Παβίτσεβιτς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, ενώ πολύ μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης ακολούθησε ο Λεάντρο. Ο Αντρέας Αβραάμ εφαρμόζει τον δεύτερο κύκλο της θεραπευτικής του αγωγής.

Όσο αφορά τον Γιουβάλ Σπούνγκιν, είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα του Ισραήλ και γι’ αυτό θα περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.