Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συμπεράσματα για μικρούς και μεγάλους

Συμπεράσματα για μικρούς και μεγάλους

dscn8952


Ολοκληρώθηκε το οικογενειακό φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ομάδες που αποτελούνταν από παίκτες της αντρικής και της εφηβικής ομάδας. Το παιχνίδι διήρκεσε  60 λεπτά (δύο ημίχρονα των 30) και ήταν πολύ καλό, ενώ ο Σαβέφσκι επέλεξε να χρησιμοποιήσει στην μια ομάδα περισσότερους παίκτες από τους άντρες. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Χαρακτηριστικό είναι πως οι δυο ομάδες έπαιξαν με το ίδιο σύστημα, πράγμα που δείχνει πως ο Σαβέφσκι θέλει οι νεαροί να ξέρουν τι θα τους ζητηθεί αν ανεβούν στην πρώτη ομάδα.

Η πρώτη ομάδα επικράτησε της δεύτερης με 2-1. Το πρώτο γκολ μπήκε μετά από σέντρα του Ντάνιελσον και κόντρα σε αμυντικό (αυτογκόλ)  στο πρώτο ημίωρο. Το 2-0 έκανε ο Αντρέ Άλβες με πέναλτι που κέρδισε ο Ασσίς στο δεύτερο ημίωρο. Οι μικροί με σκόρερ τον Κωνσταντίνο Διονυσίου που νίκησε τον τερματοφύλακα σε τετ α τετ μείωσαν σε 2-1 περίπου ένα 15λεπτο πριν τον τέλος.

Διαιτητής ήταν ο υπεύθυνος των ακαδημιών Γουέιν Γουάτκινς, ενώ το παιχνίδι παρακολούθησα 600 περίπου άτομα. Οι εντεκάδες με τις οποίες ξεκίνησαν οι ομάδες τον αγώνα καθώς και οι θέσεις που αγωνίζονται οι παίκτες:

OMONOIA A: Γιαννίκογλου, Μαργκάσα (αριστερό μπακ), Ντανιέλσον (κεντρικός αμυντικός), Αντράντε (κεντρικός αμυντικός), Κυριάκου (δεξιός μπακ), Χριστούδιας (μέσος), Ασσίς (μέσος), Ουλουτσούγκ (αριστερό άκρο), Θεράποντος (δεξί φτερό), Φρέντι (περιφερειακός κυνηγός), Άλβες (κεντρικός επιθετικός)

ΟΜΟΝΟΙΑ Β: Λεόνι, Λούβαρης (δεξιός μπακ), Αντρέου (κεντρικός αμυντικός), Χαραλάμπους (κεντρικός αμυντικός), Γιασεμής (αριστερός ακραίος), Ιβάνοφ (μέσος), Μιλτιάδους (μέσος), Ελευθερίου (δεξί φτερό), Ιωσήφ (αριστερό φτερό), Μόντες (περιφερειακός κυνηγός), Διονυσίου (κεντρικός επιθετικός)

Με την πρώτη ομάδα στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Αντρέου (κ.αμυντικός), Γιασεμή(αρ.μπακ), Μιλτιάδους (μέσος) και Φλούρου (τερματοφύλακας). Στην συνέχεια έγιναν αρκετές αλλαγές. Με τους μικρούς αγωνίστηκαν και οι Πιτηρής, Κουκουμάς, Τσαγγάρης, Ηροδότου, Βασιλείου (τερμ.) και Σκουρής. Δεν αγωνίστηκαν οι Λεβίτα, Σκαραμοτσίνο, Αγκουιάρ, Αλαμπί και Ζοάο Άλβες. Ο Σκαραμοτσίνο έκανε ατομικό ενώ ο Λέο σήμερα έκανε ξανά θεραπεία.