Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεχίστε το ίδιο Τζίμη και Γιώργο!

Συνεχίστε το ίδιο Τζίμη και Γιώργο!

jimmys-efraim


Ο ένας μπήκε με πατημένο το γκάζι στη σαιζόν και συνεχίζει έτσι! Ο άλλος μπήκε με τραυματισμό, αλλά πείσμωσε, δούλεψε και τώρα ανεβαίνει. Οποιοσδήποτε είδε το χθεσινό παιχνίδι της Κύπρου με τη Νορβηγία, αντιλήφθηκε εύκολα πόσο απέχουν σε επίπεδο από τους χθεσινούς συμπαίκτες τους στην Εθνική οι Χριστοφή και ο Εφραίμ. Παρέα με τον Αβραάμ, όταν με το καλό αποθεραπευτεί, μπορούν να αποδείξουν σε όλους πως σημασία δεν έχει η εθνικότητα, αλλά το ταλέντο, τα κίνητρα και η σκληρή δουλειά.

Πραγματικά Χριστοφή και Εφραίμ ήταν χθες σε κάποιες φάσεις ασυγκράτητοι. Παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν αμυντικούς επιπέδου Premier League (Hangeland, Riise διαπρέπουν στη Fulham) ή που παίζουν σε προηγμένα πρωταθλήματα (Ruud στην πρωταθλήτρια Δανίας OB), είχαν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, έκαναν ωραίες ενέργειες και κούρσες και σε κάποια σημεία μάλιστα τους εξέθεσαν με τα προσόντα τους.

Ο Δημήτρης Χριστοφή και ο Γιώργος Εφραίμ (σημειώνουμε ξανά και τον Αβραάμ που είναι τραυματίας) δείχνουν το δρόμο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως αυτοί ξεπήδησαν από τις ακαδημίες των ομάδων τους και θεωρούνται από τα μεγάλα ονόματα του κυπριακού ποδοσφαίρου, έτσι μπορεί και ο Μάριος Δημητρίου, ή ο Χριστούδιας, ή ο Χαραλάμπους ή οποιοσδήποτε άλλος από την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πάρει ευκαιρίες και να καθιερωθεί. Οι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία δεν στοιχίζουν πολλά, γνωρίζουν που βρίσκονται, ξέρουν ποιος είναι ο στόχος. Δεν είναι φυσικά μόνο στην δική μας ακαδημία που υπάρχουν παίκτες, αλλά και σε αυτές άλλων ομάδων. Και όσο είναι ο Σαβέφσκι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να είστε σίγουροι πως θα δίνουν κάθε εβδομάδα εξετάσεις!