Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τώρα διόρθωση λαθών!

Τώρα διόρθωση λαθών!

sak_0164


Εντάξει το είπαμε: η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε το Αποέλ, ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, υπάρχει μπόλικος δρόμος ακόμα. Επειδή όμως υπάρχει και η πραγματικότητα του -7 στην μέση, η περίοδος εφορίας από την εμφάνιση πρέπει να φτάσει στο τέλος της και να στρωθούμε στη δουλειά. Άλλωστε μέσα από τις δηλώσεις του, ο Τόνι Σαβέφσκι έδειξε πως δεν παρασύρεται από την εμφάνιση. “Για ότι γίνει στη ζωή φταις εσύ”, είχε πει εννοώντας πως εμείς πετούσαμε την μια ευκαιρία με την άλλη στα σκουπίδια και όχι οποιοσδήποτε άλλος.

Διόρθωση λαθών λοιπόν και προφανώς ο Σαβέφσκι δεν χρειάζεται οποιονδήποτε να του τα υποδείξει, τα ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα. Αν είναι όμως ένας τομέας που πρέπει να σταθούμε είναι και πάλι τα ατομικά λάθη. Σε ένα αγώνα που η τακτική του προπονητή και των παικτών έσβησε τον αντίπαλο, κινδυνέψαμε να δεχτούμε γκολ μόνο από ατομικά λάθη. Ατομικά λάθη τα οποία απαγορεύονται σε τέτοιου επιπέδου αγώνες. Από το ημίχρονο φάνηκε να διορθώνεται η κατάσταση φυσικά και είναι ξεκάθαρο πως ο Σαβέφσκι έκανε υποδείξεις σε συγκεκριμένους παίκτες. Χρειάζεται όμως συγκέντρωση 90 λεπτά.

Από κει και πέρα, είναι και το θέμα του καθαρού μυαλού στις τελικές προσπάθειες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε 12 προσπάθειες για τέρμα και τουλάχιστον άλλες τόσες προϋποθέσεις που δεν κατέληξαν σε σουτ. Κι όμως γκολ δεν πέτυχε. Είτε λόγω αστοχίας, είτε λόγω κακών επιλογών το τέρμα δεν ήρθε και η ΟΜΟΝΟΙΑ απώλεσε 2 βαθμούς. Στο ρόστερ υπάρχουν τρεις ποιοτικότατοι επιθετικοί, ο Φρέντι, ο Άλβες και ο Σκέμπρι ενώ κι άλλοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν στο τομέα, όπως ο Χριστοφή, ο Εφραίμ, ο Αβραάμ, ο Ασσίς κ.α. Δεν είναι θέμα ποιότητας, είναι και πάλι θέμα συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού. Και πρέπει να διορθωθεί για να μην στοιχίσει άλλους βαθμούς.