Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άντε Γιώργο, κτίσε στο γκολ!

Άντε Γιώργο, κτίσε στο γκολ!

img_5257


Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες ο Γιώργος Εφραίμ. Ήταν μάλιστα ένα πολύ όμορφο γκολ, τόσο σε δημιουργία (η συρτή μπαλιά του Χριστοφή στο πέναλτι ήταν πανέξυπνη) όσο και σε εκτέλεση. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Γιώργος τώρα είναι να κτίσει σε αυτό το γκολ, να ανεβούν τα επίπεδα αυτοπεποίθησης του, να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο.

Η αλήθεια είναι πως σε πολύ μεγάλο βαθμό, για το γεγονός πως δεν βρήκε ακόμα ρυθμό ο Εφραίμ, φταίει το ότι δεν έκανε προετοιμασία. Τον Ιούνιο όταν ξεκινούσε η ομάδα, ο διεθνής ακραίος έκανε ατομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια χρειάστηκε να πάει και στη Γερμανία για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και έχασε έδαφος. Δεν είναι όμως μόνο αγωνιστικό θέμα, είναι και ψυχολογικό.

Το γεγονός πως οι απέναντι φροντίζουν να διαρρέουν φήμες για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δεν είναι καθόλου τυχαίο. Και το ότι πολλοί οπαδοί μας από φόβο μην μας τον αρπάξουν, τις αναπαράγουν σίγουρα δεν βοηθά. Ότι τον θέλουν είναι δεδομένο, ποιος δεν θα τον ήθελε; Το θέμα είναι πως επηρεάστηκε και ο ίδιος από την περιρρέουσα, όπως και από το ότι δεν έρχονταν τα αποτελέσματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προχθές στη συνάντηση μάλιστα με τη ΘΥΡΑ 9 βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει ανοικτά, ήταν σαν να είχε ανάγκη να πει κάποια πράγματα.

Μακάρι αυτό το γκολ, να τον βοηθήσει να αποβάλει την πίεση, να κτίσει στην αυτοπεποίθηση του και να συνεχίσει να ανεβαίνει. Έχει πολλά να προσφέρει, ενώ η αξία του είναι δεδομένη. Αυτό που χρειάζεται είναι συνεχόμενα 90λεπτα, να κολλήσει νέα καλή εμφάνιση στην χθεσινή, να αρχίσει να πιστεύει περισσότερο στις δυνάμεις του.