Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Έχουμε μόνο ένα στόχο”

“Έχουμε μόνο ένα στόχο”

img_5014


To θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια θέλουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Οι πράσινοι έχουν για σύμμαχο τους την καλή παράδοση, που τους θέλει να μην χάνουν εύκολα στο Τσίρειο, όπως και την παρουσία του κόσμου, ειδικά των Λεμεσιανών που περιμένουν κάθε σεζόν αυτά τα παιχνίδια. Για το παιχνίδι μίλησε στο Ράδιο Πρώτο, ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας.

Για το ντέρμπι:

«Είμαστε 12 βαθμούς πίσω. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο κατάλληλα γίνεται και βέβαια να έχουμε καλύτερη απόδοση από τον προηγούμενο μας αγώνα με την Αλκή. Έχουμε μόνο ένα στόχο και αυτός είναι της νίκης και θα τα δώσουμε όλα για πάρουμε τους τρεις βαθμούς που έχουμε αρκετή ανάγκη. Θα μας δώσουν ηρεμία και δυναμική για καλύτερη συνέχεια».

Για την προπώληση:

«Αρκετός κόσμος μας βρίσκεται στην Λεμεσό, και τους περιμένουμε. Τους έχουμε ανάγκη. Καταλαβαίνουμε την πίκρα τους. Δεν αδικούμε κανένα αν δεν έρθει, αλλά είναι δεδομένο πως οι παίκτες τους χρειάζονται κοντά τους και είναι δεδομένο».