Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ακυρώθηκε η πτήση τους!

Ακυρώθηκε η πτήση τους!

marcoport


Μεγάλο κομμάτι από την προετοιμασία της Εθνικής του Πράσινου Ακρωτηρίου έχασαν οι Μάρκο Σοάρες και Καρλίτος (ΑΕΛ). Oι δύο Αφρικανοί ταξίδευαν για Λισαβόνα μέσω Ρώμης, όμως η πτήση τους από την αιώνια πόλη ακυρώθηκε και έχασαν την χθεσινή προπόνηση. Σήμερα αναμένονταν στο προπονητικό κέντρο στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση εάν έλαβαν μέρος στην τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό φιλικό με την Γκάνα.

Οι Κύπριοι διεθνείς ολοκλήρωσαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Η τελευταία προπόνηση έγινε στο Στάδιο ΓΣΠ με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και να είναι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το αυριανό φιλικό με την Φινλανδία.

yuval-123
Στιγμιότυπο από την σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ισραήλ  © one.co.il

Έτοιμοι για τις αναμετρήσεις Ισραήλ-Λευκορωσία και Λίχτεστάιν-Μάλτα είναι επίσης οι Γιουβάλ Σπούνγκιν και Αντρέ Σκέμπρι. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας ήταν στην 11αδα που δοκίμασε σήμερα ο Έλι Γκούντμαν. Ο προπονητής της Μάλτας, Πιέτρο Γκετίν, ανακοίνωσε την 18άδα και σε αυτή βρίσκεται ο επιθετικός της ομάδας μας.