Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν έπαιξε ποτέ θέμα Πάμπου”, δηλώνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ

“Δεν έπαιξε ποτέ θέμα Πάμπου”, δηλώνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση στις φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα για τον Πάμπο Χριστοδούλου, ένα θέμα για το οποίο γράψαμε προηγουμένως. Πηγή από την ΟΜΟΝΟΙΑ, μας έκανε ξεκάθαρο ότι “Δεν έπαιξε  ποτέ θέμα Πάμπου και αυτές οι πληροφορίες σίγουρα δεν ξεκινάνε από την ΟΜΟΝΟΙΑ”.

Μάλιστα η ίδια πηγή, τόνισε πως η διοίκηση επίσημα έκανε ξεκάθαρο πως πορεύεται με προπονητή της τον Τόνι Σαβέφσκι: “Το είπε ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς στην διάσκεψη τύπου. Το είπε και ο αντιπρόεδρος Νίκος Χαραλάμπους στο ράδιο. Προπονητής μας είναι ο Σαβέφσκι, εναποθέτουμε σε αυτόν τις ελπίδες για το μέλλον και θέλουμε να μείνει πολλά χρόνια. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσουν να αναπαράγονται οι φήμες; Να βρουν κάτι άλλο να ασχολούνται, έχουμε πραγματικά προβλήματα, αλλά το θέμα προπονητή δεν είναι ένα από αυτά”.

Η αλήθεια είναι πως ο Στέλιος Μυλωνάς ήταν κατηγορηματικός όταν έλεγε πριν 2 εβδομάδες πως θέλουν το Σαβέφσκι ηγέτη του πλάνου. Οι φήμες όμως δεν σταμάτησαν και κάνουν κακό, κάτι που τονίσαμε στη πηγή μας. Ελπίζουμε πως οι φήμες θα σταματήσουν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρει επιτέλους την ηρεμία της και με μπροστάρη ο Σαβέφσκι θα αναγεννηθεί. Μας ικανοποιεί πάντως η αντίδραση.Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει προπονητή!