Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν αδικούμε αυτούς που δεν ήρθαν σήμερα”

“Δεν αδικούμε αυτούς που δεν ήρθαν σήμερα”

img_8122


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν πως ο κόσμος μας είναι πικραμένος και δεν τον αδικούν που σήμερα δεν πήγε στο γήπεδο. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

“Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, τους είχαμε μεγάλη ανάγκη. Μας ικανοποίησε το γεγονός ότι η ομάδα ήθελε πολύ τη νίκη και έτρεξε πολύ. Είχαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Η νίκη θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες και να παρουσιαστούμε καλύτεροι με τον Απόλλωνα. Περάσαμε μια πάρα πολύ δύσκολη βδομάδα. Δεν ξέραμε με ποια ψυχολογία θα παρουσιάζονταν σήμερα οι παίκτες. Ωστόσο έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη”.

“Ήμασταν καλύτεροι από την Αλκή, χάσαμε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που δύσκολα χάνονται. Δείξαμε μια δυσκολία στο σκοράρισμα. Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι να πάρουμε τη νίκη και στο Τσίρειο. Από αύριο να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι”.

“Ο κόσμος ήρθε σήμερα με διάθεση. Παρά το ότι η ομάδα δυσκολέυτηκε. Ο κόσμος ήταν δίπλα στους παίκτες, τους έσπρωξαν και τους ευχαριστούμε. Δεν αδικούμε αυτούς που δεν ήρθαν σήμερα”.