Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Είναι μάγκες!”

“Είναι μάγκες!”

img_8645


Στην παρουσία του κόσμου της ομάδας μας στάθηκε, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου, στον απόηχο της αναμέτρησης στο ΓΣΠ. Ο Δημητρίου, χαρακτήρισε μάγκες όσους πήγαν απόψε στο γήπεδο, και είπε πως καμία άλλη ομάδα όταν βρίσκεται στο -15 δεν μπορεί να διαθέσει τόσα πολλά εισιτήρια. Για το αγωνιστικό, είδε βελτιωμένη την ομάδα αλλά προβληματίστηκε για το κακό 10λεπτο.

“Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας σήμερα παρουσιάστηκε βελτιωμένη με άλλα παιγνίδια. Αν δεν κάνω λάθος φτιάξαμε 16 ευκαιρίες και βάλαμε 4 γκολ. Η ομάδα ήταν επιθετική και δημιουργική. Λίγο έλειψε να χαλάσουμε την καλή μας εικόνα και να χάσουμε βαθμούς από ένα 10λεπτο που παρουσιάστηκε έλλειψη συγκέντρωσης. Επιτρέψαμε στην Πάφο να πιστέψει. Ευτυχώς οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και έβαλαν 4ο γκολ και κλείδωσαν τη νίκη.
Κρατάμε την θετική εικόνα, τις πολλές ευκαιρίες και τα πολλά γκολ και βεβαίως θέλουμε να δούμε τι έφταιξε σ’ αυτό το 10λεπτο και λίγο έλειψε να χαραμίσουμε τους κόπους μας. Τέλος καλό όμως όλα καλά. Ναι οι παίχτες χρειάζονται στήριξη από τον κόσμο. Δεν αδικούμε τον κόσμο αλλά χρειάζονται στήριξη. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε αυτή την ομάδα στη συνέχεια. Ο προπονητής θα δει τι έφταιξε. Από τη Δευτέρα ξεκινάμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι, για να φτιάξουμε ψυχολογία με 2 συνεχόμενες νίκες”.

Για την σημερινή προσέλευση:

“Γύρω στις 4,5 χιλιάδες τα εισιτήρια μας. Δεν νομίζω να μπορεί άλλη ομάδα στο -15 να φέρει τόσο κόσμο. Τους ευχαριστούμε. Είναι μάγκες! Δεν αδικούμε αυτούς που δεν ήρθαν, η ομάδα θα τους φέρει πίσω ξανά”.