Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Είχαν ποιότητα στην παρουσία τους και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό»

«Είχαν ποιότητα στην παρουσία τους και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό»

antreas


Από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΠ, σύμφωνα με τον Ανδρέα Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλώντας σήμερα στο omonoianews.com, ευχαρίστησε τους οργανωμένους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και στηρίζουν ταυτόχρονα την προσπάθεια της διοίκησης.

Για το αυριανό παιχνίδι μας είπε:

 «Είναι ένα παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την παρουσία της δικής μας ομάδας. Όπως άλλωστε είχε γίνει και στο πρόσφατο με τον Απόλλωνα, όπου στο τέλος πληρώσαμε τα σοβαρά ατομικά λάθη που έγιναν. Στόχος μας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να προσπαθούμε να το κερδίζουμε και όπου μας βγάλει ο δρόμος. Ο προπονητής μας όταν λέει ότι, όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα τις κυνηγούμε, πραγματικά το εννοεί και είναι μία φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει σε όλους στην ομάδα μας».

 Για την χθεσινή συνάντηση των οργανωμένων με τους ποδοσφαιριστές:

 «Αντιπροσωπεία της Θύρας 9 βρέθηκε χθες στο «Ηλίας Πούλλος». Τα παιδιά μίλησαν με τους παίκτες και τους έστειλαν μήνυμα στήριξης. Οι οργανωμένοι μας είναι παιδιά που αγαπούν παθολογικά την ΟΜΟΝΟΙΑ και μοναδική τους έγνοια είναι να την βοηθήσουν, με όλες τους τις δυνάμεις, για να επιστρέψει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Η συνάντηση κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, τα παιδιά είχαν ποιότητα στην παρουσία τους και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Είναι σημαντικό να δείχνουμε  έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα και στην προσπάθεια που κάνει το Δ.Σ., για να κτίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω σε υγιείς βάσεις. Είμαστε περήφανοι για τον κόσμο μας».

 Για το οικονομικό πλάνο και τον επανασχεδιασμό της ομάδας:

 «Το δεδομένο είναι πως, εάν όλοι οι Ομονοιάτες μείνουν στο πλευρό της ομάδας, τότε αυτή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Επειδή όμως τα σλόγκαν δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήδη έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται το απόλυτα ρεαλιστικό και εφικτό πλάνο, που δείχνει ικανό να βγάλει την ομάδα μας από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Σε μία διαδικασία στην οποία θα λάμπει η διαφάνεια, η αλήθεια και η ειλικρίνεια. Πιστεύουμε πως το μειωμένο μπάτζετ, δεν θα στερεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ την πρωταγωνιστική πορεία. Αντίθετα, με σωστές και έξυπνες επιλογές, η ομάδα μας θα είναι σε θέση να διεκδικεί το πρωτάθλημα και παράλληλα να προχωρεί σε σταδιακή απόσβεση των χρεών της».