Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμοπόλεμος ο Σπούνγκιν

Ετοιμοπόλεμος ο Σπούνγκιν

ns014064a


Με νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα τον Ντάνιελσον Φερέιρα, αναμένεται να παραταχθεί την Κυριακή κόντρα στην Αλκή η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κι αυτό διότι ο Ζοάο Πάολο Αντράντε, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε και σήμερα και οριστικά χάνει το παιχνίδι. Η λογική λέει πως ο Τόνι Σαβέφκσι θα χρησιμοποιήσει το δίδυμο Αλαμπί-Ντάνιελσον στο κέντρο της άμυνας, εκτός και αν ο Σκοπιανός τεχνικός, έχει κάτι άλλο στο μυαλό του.

Ο Σαβέφσκι κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης αναλώθηκε αρκετά στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στα στημένα.  Ο Τόνι γνωρίζει πολύ καλά ότι ομάδες όπως η Αλκή προσπαθούν να κλείσουν καλά τη άμυνά τους και να κτυπήσουν με αντεπιθέσεις και θέλει τους παίκτες τους να είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε αυτό.

Τα καλά νέα ήρθαν σήμερα από τον Γιουβάλ Σπούνγκιν που επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του. Ο Ισραηλινός αναμένεται να διατηρηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας μας. Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση αύριο.

Το δελτίο τύπου της ημέρας:

Πρόγραμμα βασισμένο στην τακτική και στις στατικές φάσεις, εφάρμοσε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Γιουβάλ Σπούνγκιν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και έτσι τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας.

Οι Ρενάτο Μαργκάσα και Αντρέας Αβραάμ, καθώς και Μπρούνο Αγκουιάρ που επέστρεψε στην Κύπρο από χθες, ακολουθούν τη θεραπευτική τους αγωγή. Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε εφάρμοσε πρόγραμμα με θεραπεία και τρέξιμο.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας μας είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα.