Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κατάγγειλαν τον Μ. Νικολάου

Κατάγγειλαν τον Μ. Νικολάου

ma_05803


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την πολυτέλεια να ψάχνει για δικαιολογίες και πρέπει να βλέπει την αλήθεια στα μάτια, κάτι που τον τελευταίο καιρό δείχνει μεγάλη διάθεση να κάνει. Από τον Απόλλωνα χάσαμε κυρίως, λόγω των αψυχολόγητων ατομικών λαθών. Την ίδια στιγμή, οι όποιες αδυναμίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν δίνουν δικαίωμα σε κανένα κοράκι να την κατακρεουργεί.

Ο Μ. Νικολάου λοιπόν, στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα έδωσε λανθασμένη κόκκινη στο Ρασίντ Αλαμπί. Η μπάλα μετά το λάθος του Νιγηριανού πήγαινε πλάγια, ο Ντάντι δεν είχε ξεκάθαρη ευκαιρία επίτευξης τέρματος και ο Αλαμπί θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα. Επίσης στο 92, ο Δημήτρης Χριστοφή ανατράπηκε ξεκάθαρα από αμυντικό του Απόλλωνα μέσα στη περιοχή. Η φάση ήταν πεντακάθαρη,  ο Μ. Νικολάου δείλιασε να σφυρίξει το πέναλτι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, δεν είχε άλλη επιλογή από το να καταγγείλει τη διαιτησία και πολύ καλά έκανε. Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις, ο Χανς, ο Τράττος, ο Κουτσοκούμνης δεν πρόκειται να κάνουν οτιδήποτε για αυτό, άλλωστε κάθε εβδομάδα στέλνουν άλλο για να μας σφάξει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έχει υποχρέωση να διεκδηκεί με όποιο τρόπο μπορεί τα δίκαια της. Ξαναλέμε πάντως, πως οι όποιες διαιτησίες δεν αποτελούν άλλοθι για τα προβλήματα της ομάδας.