Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κρίσιμοι οι επόμενοι 3 μήνες

Κρίσιμοι οι επόμενοι 3 μήνες

synelefsi


Τις τελευταίς μέρες, έχουν γραφτεί και λεχθεί πολλά για το πιθανό πλάνο εξόδου. (Μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση του Αντρέα Βιολάρη εδώ, μιας και είναι αυτό που φαντάζει πιο πιθανό). Όντως έχει γίνει ένας σχεδιασμός, που μπορεί να πετύχει πάντως μόνο υπό προϋποθέσεις και με σκληρή δουλειά. Την ίδια στιγμή όμως, οι επόμενοι 2-3 μήνες είναι ξεκάθαρα κρίσιμοι και πολύ δύσκολοι.

Χρειάζεται 5 εκατομμύρια

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, μέχρι το Μάρτιο συγκεκριμένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ένα ποσό τις τάξεως των 5 εκατομμυρίων για να καλύψει τα έξοδα της (μισθοδοσία, λειτουργικά έξοδα κλπ) αλλά και να είναι εντάξει σε συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Το Μάρτιο θα γίνει ο κρισιμότερος έλεγχος κριτηρίων για την ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει πάση θυσία να περαστούν. Στην Καρπενησίου θεωρούν πως αν περάσει η ημερομηνία ορόσημο χωρίς αρνητικές επιπτώσεις, τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά και η ομάδα θα δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Επαφές για να φέρει χρήμα ο Μυλωνάς

Τρέχουν και δεν φτάνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού τα εγκλήματα που έγιναν τη τελευταία 4ετία, ήταν δεκάδες. Μπορεί να έκλεισαν 11 σημαντικές υποθέσεις (τις οποίες ο Στέλιος Μυλωνάς ανάφερε σε διάσκεψη), υπάρχουν όμως ακόμα αρκετές ανοικτές και χρειάζεται να έρθει μέσα χρήμα. Οι παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θεωρούν και εύχονται πως ένα σημαντικό κομμάτι του ποσού που χρειάζεται, θα έρθει από τις καταστατικές αλλαγές που θα βάλουν το σωματείο σε νέα μονοπάτια. Πρέπει πάντως να ξαναπούμε, πως μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα γίνει αυτό.

Από εκεί και πέρα, ο προεδρεύων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πραγματοποιεί εδώ και καιρό επαφές με επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και επιχειρηματίες, έτσι ώστε να έρθει ρευστό στο σωματείο. Οι καιροί είναι προφανώς δύσκολοι και απαιτείται τρέξιμο.

Τέλος Δεκεμβρίου η γενική συνέλευση

Όλο συνέλευση ακούμε και συνέλευση δεν βλέπουμε! Είναι πολύ πιθανόν πάντως η σημερινή συνεδρία του Δ.Σ. να βγάλει ημερομηνία. Όπως πληροφορούμαστε αυτή θα είναι κάπου στο τέλος Δεκεμβρίου. Πρόκειται πιθανότατα για τη σημαντικότερη γενική συνέλευση στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.