Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπουθόν, Ρουέδα και εγκλήματα…

Μπουθόν, Ρουέδα και εγκλήματα…


Δεν υπάρχουν πιο τρανταχτές περιπτώσεις από αυτές των Μπουθόν, Ρουέδα για να αποδείξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν κάποια πράγματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για καιρό. Μάλλον αντικατοπτρίζουν την πλήρη εικόνα:

1) Ήρθαν με διθυράμβους και εγκώμια, αλλά όπως διέρρεε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, με χαμηλούς μισθούς.

2) Είχαν συχνούς τραυματισμούς, ενώ κυκλοφόρησε φήμη πως χάρη στη παρέμβαση συγκεκριμένου κύριου, δεν πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και Camp8. Αυτή η φήμη ούτε διαψεύστηκε, ούτε επιβεβαιώθηκε από κάποιον.

3) Πρόσφεραν ελάχιστα, από ένα σημείο και μετά έμοιαζαν με τουρίστες. Έδειξαν μεγάλη διάθεση ενώ το έπαιζαν τουρίστες, να κάτσουν στο συμβόλαιο και φαίνεται πως οι όροι των συμβολαίων τους, τους παρείχαν αυτή την άνεση, ενώ τελικά δεν ήταν τόσο χαμηλόμισθοι όπως αρχικά λέχθηκε.

4) Η ΟΜΟΝΟΙΑ διέκοψε τα συμβόλαια τους, όπως ανακοίνωσε με δική τους ευθύνη, αφού αθέτησαν όρους του συμβολαίου τους.

5) Και οι δυο τραβάνε την ΟΜΟΝΟΙΑ στα δικαστήρια και απαιτούνε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Αυτές είναι μόνο δυο περιπτώσεις. Δεν αναφέρουμε τον Μπάγεβιτς που έδωσε παραίτηση αλλά τελικά τον διώξαμε και στην πορεία “έδωσε το λόγο του” πως δεν θα πάρει λεφτά και τώρα τα διεκδηκεί. Και προφανώς τα  πιο πάνω δεν είναι μομφή προς τον Μπάγεβιτς, είτε έπραξε ηθικά είτε ανήθικα. Είναι μομφή προς τον τρόπο χειρισμού της κατάστασης.

Λοιπόν στην ουσία, εμείς την αυτοκριτική μας την κάναμε, κάναμε λάθος που πιστέψαμε κάποια πράγματα. Ο κόσμος επίσης την αυτοκριτική του την έκανε, παραδέχετε πως τον πρώτο καιρό, πίστεψε πως τα χρήματα τα βάζει ο πρόεδρος και στήριξε την προσπάθεια για αναγέννηση. Τα πλείστα μέλη του Δ.Σ. επίσης έκαναν αυτοκριτική, αφού είπαν σε δημόσιο χώρο πως έπρεπε να μιλήσουν νωρίτερα. Επειδή όμως κάθε μέρα προκύπτει νέο πρόβλημα, επειδή σε κάποια από τα σημεία που αναφέραμε πιο πάνω υπάρχει προφανής ευθύνη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και επειδή η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αντέχει όλο αυτό το πράγμα, θα το γράψουμε για άλλη μια φορά: κύριοι του Δ.Σ. αποδώστε ευθύνες! Κανείς δεν είναι πάνω από την ΟΜΟΝΟΙΑ…