Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι εφιάλτες…

Οι εφιάλτες…


Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Goal News και του Κώστα Καλλή, μετά τον Οκκά έπονται, κι άλλες περιπτώσεις, που θα οδηγήσουν το σωματείο σε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση. Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν γνωστό, ωστόσο όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα, Ρουέδα, Μποουθόν, Μπουρουτζίκας και Φωτόπουλος, διεκδικούν λεφτά από την ΟΜΟΝΟΙΑ και στο άμεσο μέλλον θα επιδικαστούν.

Προχθές πήραμε όλοι μία γεύση για το πως λειτουργούσαν τα πράγματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και αν για τον Γιαννάκη Οκκά υπήρχε έστω και μία δικαιολογία, πως τάχα πήγε κόντρα στους εσωτερικούς κανονισμούς, στις υπόλοιπες των περιπτώσεων, τι να πει το νομικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Πως ο Ρουέδα δεν ήθελε να επισκεφτεί Κύπριο ιατρό;

Δυστυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα αφού αυτές οι αποζημιώσεις θα έρθουν να προστεθούν στα υπόλοιπα 5,9εκ που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ άμεσα. Δεν μας αρέσει να μιλάμε για πράγματα που απευχόμαστε αλλά χθες η επιτροπή κριτηρίων τιμώρησε άλλη μια ομάδα με αφαίρεση τριών βαθμών αφού δεν ικανοποιούσε τα Οικονομικά Κριτήρια UEFA… Φίλοι του ΔΣ αυτή θα είναι και η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας.