Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Τόνι πιστεύει στα ταλέντα

Ο Τόνι πιστεύει στα ταλέντα

toni-u17


Δεν είναι μυστικό, ο Σαβέφσκι είναι ένας προπονητής του οποίου η φιλοσοφία ταιριάζει με την προώθηση ταλέντων. Το σημαντικό είναι πως ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δείχνει να πιστεύει σε αυτά τα συγκεκριμένα ταλέντα, των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το ανέβασμα νεαρών στην πρώτη ομάδα συνεχίζεται, ενώ ο Σαβέφσκι φροντίζει να τους παρακολουθεί Live στα παιχνίδια τους, όπως έκανε χθες για παράδειγμα στο ντέρμπι αιωνίων.

Παράλληλα, ο κόουτς δείχνει διάθεση να προετοιμάσει τόσο το κόσμο, όσο και τον τύπο να δεχτεί αυτά τα παιδιά. Όταν χθες ρωτήθηκε στο γήπεδο αν ξεχωρίζει κάποιους, απάντησε πως ταλέντο έχουν πολλά παιδιά, το θέμα είναι πώς θα τα δεχθούμε εμείς και πώς θα προσεγγίσουν οι ίδιοι την ευκαιρία. Ξεκάθαρα πέραν από το ταλέντο, χρειάζεται υπομονή και στήριξη από τον κόσμο, καθώς και σοβαρότητα, σκληρή δουλειά από τους μικρούς.

Η μέρα πάντως που θα χρησιμοποιηθεί κάποιος από τη δεύτερη ομάδα δεν είναι μακριά. Ούτε η μέρα που το ρόστερ μας θα αποτελείται από πολλά παιδιά της ακαδημίας. Μπορεί στο τέλος να γίνουμε κουραστικοί με την επανάληψη, αλλά με τα δεδομένα που έχει τώρα μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ακαδημία της είναι το μεγαλύτερο στήριγμα της. Για αυτό οφείλουμε να τη στηρίξουμε.