Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περί χημείας ο λόγος

Περί χημείας ο λόγος

img_8611


Ο Σαβέφσκι δεν θέλησε να ψάξει δικαιολογίες για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας και προτίμησε να πει πως, είναι θέμα εσωτερικό και προσπαθούνε κάθε εβδομάδα να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Εμείς πάντως θα μιλήσουμε για τον πιο προφανή λόγο των σκαμπανεβασμάτων της ομάδας: οι συνεχείς αλλαγές στην εντεκάδα.

Τραυματισμοί, αποχωρήσεις, τιμωρίες, από όλα έχει το πατάρι. Η ουσία είναι πως από την πρώτη μέχρι την ένατη αγωνιστική, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν χρησιμοποίησε ποτέ την ίδια εντεκάδα για δυο συνεχόμενες εβδομάδες. Και δεν θα το κάνει ούτε αυτήν, αφού όλα δείχνουν πως ο Λεάντρο θα μείνει εκτός. Όταν μάλιστα το ρόστερ σου είναι μικρό και οι επιλογές σου περιορισμένες, αυξάνονται και οι πιθανότητες να μην αντικατασταθούν καλά αυτοί που λείπουν, ή ελλείψει επιλογών, να μένουν στην εντεκάδα παίκτες που δεν είναι σε φόρμα.

Ακριβώς αντίθετη είναι η κατάσταση στον επόμενο μας αντίπαλο, τον Απόλλωνα. Ο Παπαβασιλείου χρησιμοποιεί σχεδόν την ίδια εντεκάδα εδώ και 1 μήνα, βρήκαν χημεία, σιγά σιγά ρολάρουν. Οπωσδήποτε δεν είναι πιο ποιοτικοί από εμάς, υστερούν από εμάς σε εκείνο το τομέα. Έχουν καταφέρει όμως να βρουν συνοχή.

Αυτά είναι πάντως τα δεδομένα μας και αυτά πρέπει να πορευθούμε. Οι παίκτες που μπαίνουν στην ομάδα, πρέπει να είναι πανέτοιμοι να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν. Σιγά σιγά, η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα στο ίδιο επίπεδο. Μέχρι τότε όμως, είναι απαραίτητο να έρχονται τα αποτελέσματα.