Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προστατεύουν το Νούνο

Προστατεύουν το Νούνο

ma_05962


Χρόνο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος, θα δώσει ο Τόνι Σαβέφσκι και το ιατρικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Νούνο Ασσίς. Ο Πορτογάλος κάνει ατομικό πρόγραμμα αφού δεν θέλουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει στις προπονήσεις και να πιέσει το πλευρό του σε διεκδίκηση με συμπαίκτη.

Ο Νούνο παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Το θετικό για τον ποδοσφαιριστή και την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πως ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα, έτσι έχει ακόμα αρκετές μέρες μπροστά του ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως.

Αμφίβολος είναι και ο Τζόνι Λεόνι, αλλά γι αυτή τη θέση ο Σαβέφσκι δεν πονοκεφαλιάζει αφού ο Ελβετός είναι εκτός ενδεκάδας εδώ και καιρό. Οι πράσινοι συνέχισαν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους με το βάρος να ρίχνεται στην τακτική. Αύριο η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει στους ποδοσφαιριστές ρεπό.

Το επίσημο δελτίο:

Πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής σε μεγάλους χώρους, εφάρμοσε στη σημερινή πρωινή προπόνηση η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τη θεραπευτική αγωγή ο Μπρούνο Αγκουιάρ, τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Αντρέα Αβραάμ, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και σήμερα ο Νούνο Ασίς. Θεραπεία ακολούθησε ο Τζόνι Λεόνι, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Για αύριο η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής.