Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σε ποιους έβαλε τελικά τα… γυαλιά;

Σε ποιους έβαλε τελικά τα… γυαλιά;

zopt_sak_5072
Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, είχε πει στις 30/10 : “Λυπάμαι που τα προηγούμενα χρόνια δεν παίρναμε το πρωτάθλημα για να βάλουμε τα γυαλιά στους υπόλοιπους που δεν μελετούν εις βάθος τους κανονισμούς”

Η γκάφα της ΑΕΛ να χρησιμοποιήσει κιτρινισμένο παίκτη φέρνει αλλαγή στην προκήρυξη του πρωταθλήματος! Το Δ.Σ. της ΚΟΠ αποφάσισε όπως τροποποιήσει την προκήρυξη και η παρατήρηση με κίτρινη κάρτα δεν θα ισχύει πλέον στο πρωτάθλημα. Οι κίτρινες κάρτες του Λεάντρο και του Ντεντέ διαγράφονται, ωστόσο η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει την ένσταση της Σαλαμίνας για τον Ρούι Μιγκέλ! Στην Σαλαμίνα αναρωτιούνται εάν αξίζει να δώσουν συνέχεια ή εάν θα αποσύρουν την ένσταση!


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συνεδρίας, ημερομηνίας 13 Νοεμβρίου 2012, έχει αποφασίσει όπως προβεί στην τροποποίηση, τόσο της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, όσο και στην Προκήρυξη αγώνα για την Ασπίδα LTV, ημερομηνίας 19 Μαρτίου 2009, ως επίσης και στην τροποποίηση των Πειθαρχικών Κανονισμών, ούτως ώστε παρατήρηση με κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή στο θεσμοθετημένο αγώνα μεταξύ Πρωταθλητή και Κυπελλούχου, να μην ισχύει για το Πρωτάθλημα.

Περαιτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η πιο πάνω τροποποίηση έχει άμεση ισχύ, αλλά παράλληλα, δεν ισχύει και δεν επηρεάζει την εκκρεμούσα διαδικασία εν σχέσει με την ένσταση του Σωματείου Νέα Σαλαμίνα, την οποία το Εφετείο έχει παραπέμψει για επανεκδίκαση ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής.