Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστρέφουν κουρασμένοι! (pics-vids)

Επιστρέφουν κουρασμένοι! (pics-vids)

jimmys-fin
O Τζίμης με τον επιθετικό της Σάλκε, Teemu Pukki

Ούτε επίσημοι αγώνες να ήταν. Όλοι οι διεθνείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκαν πέραν της μίας ώρας στα σημερινά φιλικά των Εθνικών ομάδων. Ενενηντάλεπτα για Σπούνγκιν και Σκέμπρι, αλλαγή έγιναν στο β’ ημίχρονο οι Εφραίμ, Χριστοφή και Σοάρες.


Κύπρος-Φινλανδία 0-3 Pukki, Hetemaj(π), Kolehmainen

Στο αρχικό σχήμα της Κύπρου ήταν οι Δημήτρης Χριστοφή και Γιώργος Εφραίμ, στον αγώνα που διεξήχθει στο ΓΣΠ και η Εθνική δέχθηκε βαριά ήττα με 3-0 από την Φινλανδία. Ο Τζίμης αντικαταστάθηκε στο 63′ και ο Εφραίμ στο 71′ Οι δύο ποδοσφαιριστές θα δώσουν το παρών τους στην αυριανή προπόνηση αλλά θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω του μεγάλου χρόνου που αγωνίστηκαν.

ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης, Σολωμού (63′ Πάρπας), Τζούνιορ, Σιέλης, Η. Χαραλάμπους (87′ Αντωνιάδης), Ντοπρασίνοβιτς, Νικολάου (46′ Δημητρίου), Λαμπάν, Αλωνεύτης (46′ Βασιλείου), Χριστοφή (63′ Σωτηρίου), Εφραίμ (71′ Αρτυματάς).

efraim-laban
Οι Εφραίμ και Λαμπάν πριν από την έναρξη του ματς

 

Λιχτενστάιν-Μάλτα 0-1 Caruana 39

Για 90 ολόκληρα λεπτά αγωνίστηκε ο Αντρέ Σκέμπρι, στην φιλική νίκη της Μάλτας επί του Λιχτενστάιν στην Βαντούζ.

ΜΑΛΤΑ: 1 Justin Haber, 2 Jonathan Caruana, 4 Gareth Sciberras, 5 Andrei Agius, 6 Luke Dimech (C), 7 Clayton Failla, 8 Roderick Briffa, 9 Terence Vella, 10 Andrew Cohen, 11 Edward Herrera, 13 Andre’ Schembri

schembri-lichtestein
Δεξιά μετά από κτύπημα κόρνερ, ο Καρουάνα σκοράρει. Στη φάση και ο Σκέμπρι  © Paul Zammit Cutajar

 

Ισραήλ-Λευκορωσία 1-2 19′ Damari / Kislyak  45’+1′, Balanovich 46′

Εντός έδρας ήττα για το Ισραήλ από την Λευκορωσία. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γιουβάλ Σπούνγκιν για ολόκληρο το 90λεπτο.

ΙΣΡΑΗΛ: Dudu Awat, Yuval Shpungin, Dan Murray, Eitan Tibi, Gal Shish, Bibras Natkho, Mahran Radi, Gal Alberman, Omer Damari, Tomer Hemed, Eden Ben Basat

 

yuval-big
Ο Γιούβι βγάζει την ομάδα στην επίθεση ©one.co.il

 

Πράσινο Ακρωτήρι-Γκάνα 0-1 63′ Mubarak

Στους πρώτους έντεκα ήταν ο Μάρκο Σοάρες που στο 24′ απείλησε με σουτ την εστία του Ντάουτα. Ο αμυντικός μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε αλλαγή λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Πράσινο Ακρωτήρι: Vozinha, Gege, Nando, Varela, Nivaldo, Ricardo, Marco Soares, Babanco, David, Ze Luis, Djaniny