Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνάντηση σε ζεστό κλίμα στην Λακατάμια (pics)

Συνάντηση σε ζεστό κλίμα στην Λακατάμια (pics)

img332


Μέλη της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καλαθοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, φιλοξενήθηκαν την Παρασκευή στο σύνδεσμο του Fan Club 9 Λακατάμιας, και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στον κόσμο που βρέθηκε στο χώρο.

Τα μέλη της διοίκησης, Μιχάλης Βασιλείου, Χριστόφορος Χριστοφή, Νίκος Χαραλάμπους και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Αντρέας Δημητρίου, παραδέχθηκαν για άλλη μια φορά πως έγιναν πολλά λάθη στο παρελθόν, ανάλυσαν τις σκέψεις που γίνονται για έξοδο της ομάδας από την κρίση και άκουσαν την ίδια ώρα και τις εισηγήσεις του κόσμου.

Παρών στην συγκέντρωση ήταν σύσσωμη η μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και οι ποδοσφαιριστές μας, Οχάντ Λεβίτα, Λεάντρο Αλμέιδα και Αντρέ Σκέμπρι. Οι αθλητές του συλλόγου δέχθηκαν το ζεστό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας μας. Με την ολοκλήρωση της ομιλίας της διοίκησης, φωτογραφήθηκαν με όσους βρέθηκαν στο οίκημα του συνδέσμου και μοίρασαν αυτόγραφα.

Το Fan Club 9 Λακατάμιας έκανε εισφορά στην ομάδα 500 ευρώ ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που γράφτηκαν στην εκστρατεία “Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ, δηλώνω παρών”.

Δείτε εικόνες:
[nggallery id=91]