Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τι έπρεπε να κάνει κ. Χριστοδούλου;

Τι έπρεπε να κάνει κ. Χριστοδούλου;

img_8787


Ήταν πιθανότατα η πιο καραμπινάτη απευθείας κόκκινη στο φετινό πρωτάθλημα (που δεν είχε να κάνει με εκτός φάσης κτύπημα). Ο Φρέντι είναι μόνος, φάτσα με το Ρέινα, ο Ταλ τον αποβάλλει με πρόθεση! Κι όμως ο Αντώνης Χριστοδούλου βρήκε τρόπο να αντιληφθεί τη φάση σαν…κίτρινη! Απορούμε πραγματικά, πώς μπορεί να δικαιολογηθεί η απόφαση.

Λίγο αργότερα έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα, όταν ο Ταλ, έκανε εγκληματικό φάουλ στο Σκέμπρι και θα έπρεπε έστω και ετεροχρονισμένα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Τίποτα όμως. Του χαρίστηκε και πάλι, τι σκεφτόταν, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Μπορούμε όμως να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν ο Ταλ σκόραρε στο 1-0 αντί στο 3-0…

Η αντίθεση με τον τρόπο που ενέργησε την περασμένη εβδομάδα ο Μάριος Νικολάου είναι πολύ έντονη. Κόντρα στον Απόλλωνα ο Αλαμπί πετάει τη μπάλα πλάγια και μετά ανατρέπει τον Ντάντι. Έπρεπε να πάρει κίτρινη, πήρε κόκκινη. Σήμερα ο Ταλ έπρεπε να πάρει κόκκινη, πήρε κίτρινη. Η διαφορά είναι πως ο ένας παίζει για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ο άλλος κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.