Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Δεν υπάρχει λόγος να αποδοκιμάζονται οι παίκτες”

Τόνι: “Δεν υπάρχει λόγος να αποδοκιμάζονται οι παίκτες”

img_8678


Να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του ο κόσμος, ζήτησε απόψε μετά το τέλος του αγώνα ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για αμέλεια από πλευράς της ομάδας του, αλλά ήταν απογοητευμένος που η κερκίδα αποδοκίμασε κάποιους από τους παίκτες της ομάδας.

Οι δηλώσεις του κόουτς:

Το είπαμε πριν το ματς πως θα είναι δύσκολο, ανεξάρτητα από τη θέση της Πάφου. Πιστεύω ότι είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά κερδίζαμε μόνο με 1-0. Παίξαμε καλά, είχαμε και το σκορ υπέρ μας 3-0, αλλά μετά από μια στημένη φάση που είναι το όπλο της Πάφου μείωσαν, αλλά στο δεύτερο τους γκολ κάναμε δώρο. Δεν γίνεται αυτή η αμέλεια. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να παίρνουμε ψυχολογικές ανάσες, αυτοπεποίθηση, αλλά καταφέραμε να το κάνουμε δύσκολο. Ο κόσμος έχει όλο το δίκαιο, είναι πικραμένος. Θα ήθελα όμως να τον παρακαλέσω να είναι λίγο πιο υπομονετικός, για τα παιδιά και σε ορισμένους συγκεκριμένα. Να στηρίξουνε τον Άνθονι, το Δημήτρη, ειδικά το Δημήτρη. Δεν υπάρχει λόγος να αποδοκιμάζεται ο Χριστοφή. Όσο μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά παραπάνω. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Χρειαζόμαστε στήριξη. Τα παιδιά θέλουν ψυχολογική στήριξη. Καλή συνέχεια στη Πάφο. Ήταν η μόνη ομάδα που μας δυσκόλεψε λίγο παραπάνω.

Γιαγκουδάκης:

Ήρθαμε στη Λευκωσία για να προσπαθήσουμε να έχουμε κέρδος από μια μεγάλη ομάδα. Συγχαίρω τους παίκτες μου γιατί έδειξαν ταυτότητα παρά τα προβλήματα. Συγχαρητήρια και στη νικήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ. Συνεχίζουμε τις επόμενες μέρες με καλύτερη οργάνωση. Σήμερα προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε κάτι νέο αλλά δεν το δουλέψαμε. Έχουμε δυνατότητες να κρατηθούμε.