Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Κάποιες ευκαιρίες που χάνουμε, απλά δεν χάνονται”

Τόνι: “Κάποιες ευκαιρίες που χάνουμε, απλά δεν χάνονται”

img_8611


Λιγομίλητοι ήταν οι προπονητές μετά το τέλος του αγώνα. Ο Τόνι Σαβέφκσι δήλωσε ότι πέρασε μια δύσκολη βδομάδα με τους ποδοσφαιριστές του και ότι πλέον κοιτάνε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ιβάντσεβιτς:

“Το πρώτο ημίχρονο αμυνθήκαμε καλά και κάναμε κάποιες αντεπιθέσεις. Φυσιολογικό ήταν να κρατάει η ΟΜΟΝΟΙΑ τη μπάλα και να βάζει πίεση, εμείς ήμασταν καλά στημένοι στην άμυνα και περιμέναμε στη κόντρα να κάνουμε κάτι. Δυστυχώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και πετύχαμε ένα γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να βάλουμε πίεση, δυστυχώς όμως δεν πετύχαμε γκολ. Ξέραμε καλά πως ενάντια στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήταν δύσκολο, αλλά προσπαθήσαμε. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Καλή επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ”.

Τόνι:

“Καλησπέρα σας, ευχαριστώ για τις ευχές, καλή επιτυχία και από μένα στην Αλκή. Είναι καλή ομάδα. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα, ευτυχώς με το τρίποντο που ήταν η ουσία για μας κερδίσαμε αυτό που θέλαμε. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά, είχαμε το παιχνίδι και τις ευκαιρίες ακόμα και στο 1ο ημίχρονο, δεν κινδυνέψαμε πολύ. Όταν το σκορ ήταν 1-0 είχαμε πίεση. Δυστυχώς εκεί που δεν μπορούμε να βάλουμε το γκολ, αυξάνουμε την πίεση στη δική μας πλευρά. Κάποιες ευκαιρίες που χάνουμε, απλά δεν χάνονται. Κοιτάμε το επόμενο ματς, έχουμε τραυματισμούς. Θα δούμε πως θα γίνει”.

“Η αλλαγή του Λέο ήταν αναγκαστική, την ζήτησε από το ημίχρονο ο ίδιος”.

“Είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ, θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε, μόνο όταν μαθηματικά δεν έχουμε ελπίδες. Από τη στιγμή που είμαστε μέσα, θα παλεύουμε και θα ελπίζουμε. Δεν μου αρέσει να δίνω συγχαρητήρια, αλλά παλέψανε”.


szólj hozzá: Savevski (Omonia-Alki 1-0)