Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Σαβέφσκι

Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Σαβέφσκι

dscn8901


Το νέο στοίχημα πλέον στο Ηλίας Πούλλος είναι η κυπριοποίηση του ρόστερ της πρώτης ομάδας. Με τα νέα οικονομικά δεδομένα άλλωστε είναι αναγκαία η προώθηση ταλαντούχων παικτών από τις ακαδημίες. Ο Τόνι Σαβέφκσι καθημερινός παρακολουθεί τους νεαρούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και πλέον έχει ξεκάθαρη άποψη για το ταλέντο που υπάρχει στις ομάδες Νέων και Παίδων.

Ο Σαβέφσκι είναι αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του με πιτσιρικάδες και τις προηγούμενες ημέρες είδε άλλους τρεις νεαρούς από την ομάδα κάτω των 17 ετών. Όπως πληροφορούμαστε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας συμμετείχαν οι Ζαχαρίας Αντρέου, Φάνος Κατελάρης και Αντρέας Λοΐζου .

Ο Ζαχαρίας Αντρέου αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, ο Αντρέας Λοΐζου είναι κεντρικός αμυντικός, ενώ ο Φάνος Κατελάρης αγωνίζεται σαν κεντρικός και επιθετικός μέσος.

Τις επόμενες ημέρες από το μικροσκόπιο του κόουτς θα περάσουν κι άλλοι νεαροί από τις εφηβικές ομάδες. Θυμίζουμε πως στην πρώτη ομάδα ανέβηκαν πρόσφατα οι Παναγιώτης Θεράποντος, Γιάννος Ιωάννου και Αντρέας Παναγιώτου.