Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Φεύγει ο Γουέιν…

Φεύγει ο Γουέιν…


Παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Γουέιν Γουάτκινς μετά από απόφαση της διοίκησης. Όπως συμβαίνει στις πλείστες των περιπτώσεων, στον Άγγλο καταλογίζονται διάφορα ενώ μερικοί δεν τον πήγαιναν γιατί δεν είχε κάποια διπλώματα.

Πληροφορίες από συγκεκριμένες πηγές λένε πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τον ήθελαν λόγω του υψηλού του συμβολαίου, αφού θεωρούσαν πως ήταν δυσανάλογο της προσφοράς του. Αν αυτός είναι ο λόγος που έφυγε, είναι κατανοητός αφού το σωματείο έχει προβλήματα, θα έπρεπε όμως το όλο θέμα να τύγχανε διαφορετικής μεταχείρισης. Άλλες πληροφορίες λένε όμως πως οι λόγοι δεν ήταν οικονομικοί και αναφέρονται σε συγκεκριμένο περιστατικό.

Όπως πληροφορούμαστε αρκετοί γονείς αντέδρασαν από αυτή την απόφαση αφού υποστηρίζουν πως ο Άγγλος τεχνικός βοήθησε αρκετά τα παιδιά τους για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν, ωστόσο ο Γουέιν ήδη αποτελεί παρελθόν.

Η άποψη μας είναι πως το καλύτερο θα ήταν, αφού το αποφάσισαν, μια τέτοια αποχώρηση να γίνει το καλοκαίρι και όχι στα μέσα της σεζόν. Τι μήνυμα στείλαμε δηλαδή στα παιδάκια; Θα μπορούσαν οι διοικούντες να συναντηθούν με το τέλος της σεζόν με τον Γουάτκινς και να χωρίσουν εκεί οι δρόμοι τους.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, η λογική λέει πως πάμε σε πιο φθηνή λύση ή σε άτομο που βρίσκεται ήδη στο Ηλίας Πούλλος και θα έχει διπλό ρόλο. Ο Χριστόφορος Κόλα ίσως να είναι ένας από τους υποψήφιους.