Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρειάζεται συνεχόμενες νίκες…

Χρειάζεται συνεχόμενες νίκες…

img_8236


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα σε Αποέλ και Ανόρθωση, έπαιξε σπουδαία μπάλα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο καλή αφού στα επόμενα παιχνίδια η απόδοση δεν ήταν στα ίδια επίπεδα. Ένας από τους λόγους, είναι ασφαλώς η ψυχολογία των παικτών.

Είναι άλλωστε κάτι που φαίνεται. Η ένταση με την οποία πανηγύρισε τόσο το γκολ με την Αλκή ο Λεάντρο, όσο και αυτό με την Ένωση, έδειξε ξεκάθαρα ότι σχεδόν λυτρώθηκε από αυτά, κάτι που ισχύει για όλη την ομάδα. Η αποτυχία στην Ευρώπη, το οικονομικό, τα άσχημα πρώτα αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος και το γεγονός πως στα παιχνίδια που η ομάδα απέδωσε, δεν κέρδισε, φόρτωσαν τους παίκτες με πίεση. Το έκανε και σχετικά ξεκάθαρο ο Σαβέφσκι όταν είπε πως η οπισθοχώρηση κόντρα στην Αλκή ήταν φυσιολογική αντίδραση παικτών που την περασμένη εβδομάδα έχασαν βαθμούς στο 90 και γενικά δεν είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Άνθρωποι είναι και αυτοί, η αλήθεια είναι πως τους καταλαβαίνουμε σε κάποιο βαθμό. Ταυτόχρονα όμως, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να μάθουν να ζουν με τη πίεση και το κυριότερο, να τη διαχειρίζονται σωστά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, το μόνο που μετράει στο τέλος της ημέρας για μια ομάδα σαν τη δική μας, είναι τα αποτελέσματα. Και αυτά στο τέλος της ημέρας είναι και το αντίδοτο στη πίεση.

Έχουμε την άποψη πως το πρώτο που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να κολλήσει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Mέσω αυτών θα επανέλθει η καλή ψυχολογία και η διάθεση. Ένα διπλό κόντρα στον Απόλλωνα, θα έχει πολλές θετικές επιπτώσεις, όχι μόνο τους βαθμούς.