Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς πέντε στην Λεμεσό

Χωρίς πέντε στην Λεμεσό

dscn7032


Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα κι αυτό διότι οι Λεάντρο και Αντράντε έμειναν οριστικά εκτός της αναμέτρησης. Απομένουν μόλις δύο προπονήσεις και οι δύο ποδοσφαιριστές ακόμη δεν ξεκίνησαν τρέξιμο. Οι ποδοσφαιριστές που χάνουν τον αγώνα είναι οι Αγκουιάρ, Αβραάμ, Μαργκάσα και οι δύο προαναφερθέντες.

Στα ευχάριστα, δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός των διεθνών. Στο Γέρι κανονικά το πρωί ήταν οι Δημήτρης Χριστοφή και Γιώργος Εφραίμ που έκαναν χαλαρό πρόγραμμα και αύριο θα μπουν στο κανονικό μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Οι Σκέμπρι, Σοάρες και Σπούνγκιν, μετά τους χθεσινούς αγώνες, μπαίνουν στο αεροπλάνο και μέχρι απόψε θα είναι στο νησί μας. Ο Τόνι Σαβέφκσι δυστυχώς θα τους έχει στην προετοιμασία μοναχά δύο μέρες.

Το επίσημο δελτίο:

Με πρωινή προπόνηση στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική, συνέχισε η ομάδα μας την προετοιμασία της.

Την θεραπεία τους ακολούθησαν για άλλη μία μέρα πέντε ποδοσφαιριστές, οι Λεάντρο Μαρκολίνι, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα, Μπρούνο Αγκουιάρ και Αντρέας Αβραάμ.

Οι Κύπριοι διεθνείς, Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή, έδωσαν το παρών τους στο «Ηλίας Πούλλος» και έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι τρεις διεθνείς, οι Γιουβάλ Σπούνγκιν, Αντρέ Σκέμπρι και Μάρκο Σοάρες, αναμένονται στην Κύπρο μέχρι το βράδυ.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.