Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ένας θα παίξει σχεδόν σίγουρα!

Ένας θα παίξει σχεδόν σίγουρα!

xristoforos


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει σήμερα στο ΓΣΠ να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, με ένα σωρό απουσίες. Εφραίμ, Αγκουϊάρ, Αβραάμ, Σκαραμοτσίνο, Σπούγκιν, Αντράντε δεν είναι στη διάθεση του Σαβέφσκι. Όπως έχουν διαμορφωθεί όμως τα πράγματα, είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε τα θετικά και να προχωράμε. Και σε αυτή την υπόθεση υπάρχει θετικό!

Όπως θα έχετε καταλάβει από τον τίτλο, το θετικό είναι πως η λογική λέει πως τουλάχιστον ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα βρίσκονται στον πάγκο, θα πάρει λεπτά συμμετοχής. Χριστόφορος Χαραλάμπους, Μάριος Δημητρίου (είναι πλέον μόνιμοι στη δεκαοκτάδα οι 2 τους), Χριστάκης Κωνσταντίνου και Αντρέας Παναγιώτου διψάνε για λεπτά, οι δυο τελευταίοι μάλιστα τα πρώτα τους! Με δεδομένο πως στον πάγκο από τους “μεγάλους” ο Σαβέφσκι θα έχει μόνο τους Φρέντι και Ζοάο Άλβες, οι πιθανότητες να παίξει τουλάχιστον ένας είναι αυξημένες. Αν μάλιστα ευνοήσουν οι συνθήκες, γιατί όχι και περισσότεροι! Το ταλέντο το έχουν!

Σε αυτό το σημείο πάντως πρέπει να πούμε κάτι: ο Σαβέφσκι ποτέ δεν επικαλείται τις απουσίες σαν δικαιολογία και δεν πρέπει το κάνουμε ούτε εμείς σαν οπαδοί. Με απουσίες ή όχι, η εντεκάδα που κατεβάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν είναι απλά ανταγωνιστική, είναι εξαιρετική. Έχει και λύσεις από το πάγκο,είτε αυτές είναι έμπειροι παίκτες είτε νεαροί. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και αντιμετωπίζουμε μια πιο μικρή ομάδα. Μόνος στόχος λοιπόν η νίκη, όποιος και αν λείπει.