Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αιμοδοσία ΣΥ.ΦΙ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΥ

Αιμοδοσία ΣΥ.ΦΙ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΥ


Συνεχίζοντας με εντατικούς ρυθμούς την κοινωνική του προσφορά το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο και η Θύρα 9 Πάφου πραγματοποίησαν τo περασμένο Σάββατο αιμοδοσία σε συνεργασία με την συντονιστική επιτροπή Αιμοδοσίας Πάφου.

Αποδεικνύοντας  τα αλτρουιστικά αισθήματα για τον συνάνθρωπο μας  και θεωρώντας ως δεδομένο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο αθλητισμός αλλά και κοινωνική προσφορά  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αιμοδοσία εις μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού μας  Ηλία Παναγίωτου ο οποίος σκοτώθηκε  σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα  πριν από τρία χρόνια.

Με τη ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους εθελοντές αιμοδότες, που αφιέρωσαν λίγο από το πολύτιμο τους χρόνο για να προσφέρουν σε αυτή την όμορφη και αγνή προσπάθεια προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο έχοντας κατά νου  ότι κάποιοι  συνάνθρωποι μας το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ταυτόχρονα ετούτες οι  μέρες που είναι  γιορτινές και όλοι μας θα βρεθούμε σε οικογενειακές συνάξεις όπως και χώρους διασκέδασης, κάνουμε έκκληση ειδικά προς τους νέους μας αν θα καταναλώσουν  αλκοόλη να μην οδηγήσουν.

Ας μην μετατραπούν  αυτές οι μέρες χαράς σε μέρες πένθους.

Δ.Σ. ΣΥ.ΦΙ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ –ΘΥΡΑ 9
Τμήμα Πάφου

Ο μοναδικός οργανωμένος Σύνδεσμος στην Επαρχία Πάφου