Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίωση και εκτός αποστολής ο Σκάρα

Ίωση και εκτός αποστολής ο Σκάρα

img_9591


Τα πλάνα του ανάγκασε να αλλάξει την τελευταία στιγμή ο Τόνι Σαβέφσκι, καθώς ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο προσβλήθηκε από ίωση. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ρενάτο Μαργκάσα όπως και ο Χριστόφορος Χαραλάμπους.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Εφραίμ παρότι η κατάσταση του παρουσίασε πρόοδο, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Τζόνι Λεόνι, καθώς και οι νεαροί διεθνείς Αντρέας Παναγιώτου και Χριστάκης Κων/νου.

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Εθνικό ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση. Ο προπονητής της ομάδας μας, Τόνι Σαβέβσκι, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους ακόλουθους 18 παίκτες:

Οχάντ Λεβίτα, Τζόνι Λεόνι, Χάρης Κυριάκου, Ντανιέλσον Φερέιρα, Χριστάκης Κωνσταντίνου, Ρασίντ Αλαμπί, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Άλβες, Ρενάτο Μαργκάσα, Αντρέας Παναγιώτου, Λεάντρο Μαρκολίνι, Μάρκο Σοάρες, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Μάριος Δημητρίου, Νούνο Ασίς και Δημήτρης Χριστοφή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπρούνο Αγκουιάρ, Αντρέας Αβραάμ, Γιώργος Εφραίμ, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γιουβάλ Σπούνγκιν και ο Άντονι Σκαραμοστίνο που προσβλήθηκε από ίωση. Επίσης, εκτός αποστολής είναι οι νεαροί Μάκης Γιαννίκογλου, Σταύρος Χριστούδιας, Γιάννος Ιωάννου και Παναγιώτης Θεράποντος.”