Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απίστευτο! Ακύρωσαν την Κόκκινη του Μπόρδα!

Απίστευτο! Ακύρωσαν την Κόκκινη του Μπόρδα!


Τι να λέμε πάλι; Ότι ξεπέρασαν τον εαυτό τους; Αφού κάθε φορά που το γράφουμε, βρίσκουν νέο τρόπο να μας εκπλήξουν! Λοιπόν στο ψητό, η δικαστική ακύρωσε τις νομικές συνέπειες της κόκκινης του Μπόρδα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι η κόκκινη ισχύει, αλλά δεν ισχύει! Ναι καλά διαβάσατε! Ο παίκτης είναι κοκκινισμένος, αλλά η ποινή των δυο αγωνιστικών δεν ισχύει!

Εντάξει παιδιά, εκλογές σε 2-3 μήνες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός εικόνας, ας κάνουμε και κανένα όργιο να βολέψουμε τους δικούς μας, δεν χάθηκε και ο κόσμος! Ούτε καν τα προσχήματα δεν τήρησαν, να μεταφερθεί δηλαδή η κόκκινη στον έτσι κι αλλιώς παροπλισμένο Καρυπίδη! Ισχύει η κόκκινη, αλλά όχι οι νομικές συνέπειες της! Πραγματικά ΜΟΝΟ το Αποέλ παγκόσμια μπορεί να δεχθεί τέτοια κόκκινη, χωρίς ποινή δυο αγωνιστικών! Βλέπουμε τους διαιτητές να κάνουν προπόνηση στο σκέφτομαι και γράφω, να αναλύουν γιατί δεν πρέπει να μετράνε οι κόκκινες των παικτών του Αποέλ εδώ καισ το εξής! Μα τι λέμε, μετράνε οι κόκκινες, οι νομικές συνέπειες τους δεν μετράνε! ΗΜΑΡΤΟΝ, είστε και νομικοί, σεβαστείτε τουλάχιστον τα ονόματα σας ρε! Πρόταση: την επόμενη φορά που το Αποέλ θα δεχθεί γκολ από πέναλτι, βρείτε τρόπο να μετράει το γκολ, αλλά να μην μετράνε οι νομικές συνέπειες του και να πάρουν τους βαθμούς! Αλλά τι λέμε, ποιος να δώσει πέναλτι εναντίων τους!

Για την ιστορία, σας βάζουμε και την απόφαση! Φυλάξτε την, είναι ιστορική! Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Κόκκινη που μετράει, αλλά ταυτόχρονα δεν μετράει! Και εις ανώτερα Κύπρος!

*Καταγγελία κατά του BORDA ETXEZARRETA ARITZ ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας που αποβλήθηκε για κράτημα αντιπάλου και στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/26.11.2012.

Απόφαση: Σύμφωνα με την απόφαση της πλειοψηφίας, η κόκκινη κάρτα που πήρε ο ποδοσφαιριστής ισχύει, όχι όμως και οι νομικές της συνέπειες. Ως εκτούτου, σύμφωνα με την απόφαση της πλειοψηφίας της Δικαστικής Επιτροπής, δεν επιβάλλεται επιπλέον ποινή αποκλεισμού στον ποδοσφαιριστή και ούτε ισχύουν οι δύο αγωνιστικές αυτόματου αποκλείσμού.

Το πλήρες κείμενο των αποφάσεων (της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας) θα δημοσιευτεί αύριο.