Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημητρίου: “Η αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ να μας κρατήσει κοντά”

Α. Δημητρίου: “Η αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ να μας κρατήσει κοντά”

img_8645


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Sport-FM έκανε πριν από λίγο ο Αντρέας Δημητρίου. Ο υπεύθυνος τους γραφείου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε κυρίως για τον αποψινό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και έκανε κάλεσμα στον κόσμο για μαζική παρουσία.

Για το σημερινό παιχνίδι

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα όμως θα εξαρτηθεί από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως είπε και ο κόουτς θέλουμε να δείξουμε σταθερότητα, να περιορίσουμε τα κενά διαστήματα και να πάρουμε τη νίκη, έτσι ώστε να μειωθεί η διαφορά από τον τέταρτο. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. το ματς είναι δύσκολο αλλά είμαστε σε κατάσταση για να κερδίσουμε και να κολλήσουμε δυο σερί νίκης. Αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και ηρεμία”

Για τα οικονομικά και το αν επηρεάζουν την ομάδα

“Θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι απόλυτα προσηλωμένα στο παιχνίδι και θέλουν να κερδίσουν. Ήδη νιώθουν αδικημένοι από τη βαθμολογία. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά αδικούνται από το τι έχουν πάρει και είμαι αισιόδοξος πως οι ποδοσφαιριστές δεν θα επηρεαστούν. Είναι επίσης σημαντικό να μπουν στο γήπεδο και να δουν αρκετό κόσμο για να μείνουν προσηλωμένοι. Το αξίζουν και στο σημείο που βρίσκεται τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε ο καιρός πρέπει να είναι εμπόδιο, ούτε η βαθμολογία, ούτε τίποτα. Δικαιολογίες για να μείνουμε μακριά υπάρχουν πολλές. Για να μείνουμε κοντά αρκεί μόνο μια και είναι ασφαλώς η αγάπη μας για αυτή την ομάδα. Ευελπιστούμε πως ο κόσμος θα είναι εκεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ τον έχει ανάγκη και οικονομικά. Είναι δύσκολοι καιροί και οφείλουμε να πάμε γήπεδο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο. Να μην κοιτάμε πίσω, ο χρόνος που θα χάσουμε θα στοιχίσει. Όλοι στην ομάδα να κάνουν βίωμα πως στα εντός πρέπει να γεμίζουμε το γήπεδο, ανεξάρτητα από το βαθμολογικό πίνακα.”

Για τις απουσίες:

“Είναι αρκετές απουσίες, τελευταία ο Σπούγκιν που έχει ιγμορίτιδα. Έξω είναι και οι Αγκουϊάρ, Αβραάμ, Λεόνι και Αλαμπί. Δεν στεκόμαστε σε απουσίες, όποιοι 11 βρεθούν στο γήπεδο πρέπει αν κερδίσουν. Όσο έχουμε στόχους θα τους κυνηγούμε και είναι σημαντικό για μας να κερδίσουμε σήμερα.”