Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν έχει ακόμα κολλήσει 2 νίκες!

Δεν έχει ακόμα κολλήσει 2 νίκες!

img_7434


Το τι άξιζες στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σημασία, αν δεν είναι το ίδιο με αυτό που πήρες. Μπορεί λοιπόν κατά γενική ομολογία η ΟΜΟΝΟΙΑ να έπαιξε σε κάποια στιγμή του πρωταθλήματος την πιο όμορφη μπάλα, η ουσία είναι όμως πως παίζουμε στη 12η αγωνιστική και δεν έχει ακόμα καταφέρει να κάνει δυο συνεχόμενες νίκες. Κι ας τις εδικαιούτο.

Τη νίκη στην πρεμιέρα με 5-0 επί της Αγίας Νάπας, ακολούθησε το εκτός έδρας χ 1-1 με την Άχνα. ΄Έπρεπε να πάμε στην 7η αγωνιστική για να κερδίσουμε 2-0 το Παραλίμνι. Μια αγωνιστική μετά, καταφέραμε να χάσουμε βαθμούς από το Φερναντές στο 93, στο 1-1 με τη Δόξα. Αμέσως κερδίσαμε την Αλκή με 1-0, για να χάσουμε στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα με 2-1.

Άδικα ή όχι, αυτά έχουν καταγραφεί στην ιστορία. Ξεκάθαρα η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει κάθε εβδομάδα πρώτα κόντρα στον κακό της εαυτό και μετά κόντρα στον αντίπαλο. Γιατί αν σκεφτεί κανείς πως χάθηκαν τα παιχνίδια που αναφέρουμε, θέλει να τραβάει τα μαλλιά του. Ελπίζουμε αυτή τη φορά η ομάδα να είναι σοβαρή και να ξορκίσει τα φαντάσματα.