Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν προπονήθηκε η ομάδα, μόνο γυμναστήριο…

Δεν προπονήθηκε η ομάδα, μόνο γυμναστήριο…

dscn8163


Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις….Μόλις το πρωί γράφαμε πως ευχόμαστε να βρεθεί σύντομα λύση στο οικονομικό, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί και το αγωνιστικό. Λίγες ώρες αργότερα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν βγήκαν στο χορτάρι του Ηλίας Πούλλος, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός πως τους οφείλονται κάποιοι μισθοί. Αντί προπόνησης, έμειναν στο γυμναστήριο των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ηλίας Πούλλος και ακολούθησαν πρόγραμμα εκεί.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής το Στέλιο Μυλωνά, συζητάει αυτή τη στιγμή στα γραφεία με τους ποδοσφαιριστές. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μια λύση, αν όμως οι παίκτες δεν δουν το χρώμα του χρήματος, δύσκολα θα βρεθεί αυτή. Είναι σημαντικό να μην θεωρηθούν ως “οι κακοί” οι παίκτες επειδή ζητούν κάποια λεφτά. Άλλωστε το γεγονός πως δεν έκαναν απεργία, αλλά γυμναστήριο, δείχνει πως δεν θέλουν να αδικήσουν ούτε την ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε τις δικές τους προσπάθειες.

Η αντιπροσωπεία της διοίκησης έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στους παίκτες για εξόφληση ενός κομματιού των δεδουλευμένων τους. Φαίνεται πως αυτή, είναι μικρότερη από το το ποσοστό των οφειλών που ζητούν οι ποδοσφαιριστές να τους εξοφληθεί άμεσα. Ελπίζουμε να βρεθεί λύση γρήγορα και να μην επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να πληρώνει εγκλήματα του παρελθόντος.