Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν τα ζήτησε ποτέ τα 13εκ. ο Μιλτιάδης

Δεν τα ζήτησε ποτέ τα 13εκ. ο Μιλτιάδης

img_0859


Ένα από τα καυτά θέματα συζήτησης στα ομονοιάτικα στέκια είναι αυτό με το χρέος προς τον Μιλτιάδη Νεοφύτου, ύψους 13ων εκ. ευρώ. Χθες το βράδυ ο Στέλιος Μυλωνάς, δήλωσε πως ο πρόεδρος ποτέ δεν ζήτησε αυτά τα λεφτά ενώ σήμερα η εφημερίδα “Goal” αποκαλύπτει πως οι δύο άντρες είχαν πρόσφατα συνάντηση για το πιο πάνω θέμα και ο κος Νεοφύτου εξέφρασε τη θέση πως, δεν θα διεκδικήσει το ποσό που του οφείλεται από το σωματείο.

“Αυτό το θέμα θα μας απασχολήσει στην Καταστατική Συνέλευση που θα γίνει μέσα στο Γενάρη. Ο πρόεδρος δεν μας έχει ζητήσει ποτέ αυτά τα λεφτά. Για οτιδήποτε περαιτέρω θα τα πούμε στην Συνέλευση”, δήλωσε χθες ο κος Μυλωνάς.

Αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι το πως θα γίνει η διαγραφή και εάν έχει συμφωνηθεί κάποιος διακανονισμός για το μέλλον. Η εξέλιξη αυτή είναι ασφαλώς πολύ θετική αφού το χρέος της ομάδας θα πέσει στα 15-16 εκ. ευρώ και εάν ολοκληρωθεί και ο δανεισμός από την τράπεζα του εξωτερικού, τότε, σύμφωνα με τους οικονομικούς συμβούλους του σωματείου, όλα θα μπουν στο δρόμο τους.