Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου για Μπουθόν, Αγία Νάπα, τραυματίες και… Κοκκίνου (audio)

Δημητρίου για Μπουθόν, Αγία Νάπα, τραυματίες και… Κοκκίνου (audio)

img_7469


Κατάμεστη θα είναι η αίθουσα του Pavilion απόψε με στόχο την διασκέδαση και την οικονομική στήριξη της ομάδας, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο Αντρέας Δημητρίου (ΣΠΟΡ FM).

“Έχουν εξαντληθεί σχεδόν όλοι οι λαχνοί και ευχαριστούμε τον κόσμο που δίνει οικονομικές ανάσες στην ομάδα. Νιώθουμε ότι βγήκαμε πιο δυνατοί μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για να νιώθουμε αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί η οικονομική σταθερότητα του συλλόγου”, είπε αρχικά ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για το θέμα Μπουθόν:
“Το χειρίζεται το νομικό μας τμήμα. Βρέθηκαν σήμερα τα παλιά μέλη της διοίκησης στο δικαστήριο, και είπαν τις θέσεις τους και θα δούμε πως θα κυλήσει το θέμα”.

Για τον αγώνα με την Αγία Νάπα:
“Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όλη μας η σκέψη είναι στον αγώνα αυτό. Θα πάμε όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι για να πετύχουμε την 4η σερί νίκη. Όλοι μαζί ενωμένοι για να φέρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για την μείωση τη διαφοράς από τις ομάδες που προπορεύονται:
“Μετά τις συνεχόμενες μας νίκες άρχισε να μειώνεται η διαφορά, ακολουθούμε την φιλοσοφία του προπονητή μας, όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για να πετύχουμε τους στόχους μας, θα τις κυνηγάμε”.

Γενάρη οι Αβραάμ και Μπρούνο. Ακόμα μερικές ημέρες ο Γιουβάλ.
“Ο Σπούνγκιν θα χρειαστεί μερικές ημέρες φαρμακευτική περίθαλψη. Κυριακή με Δευτέρα θα δούμε πως θα είναι, έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Ο Εφραίμ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και θα δούμε αύριο. Έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι οι Αβραάμ και Αγκουιάρ”.

Για τις συναντήσεις με τους παίκτες:
“Είναι λογικό οι παίκτες να έχουν κάποια ερωτήματα γι΄αυτό και έγιναν οι συναντήσεις.  Με τα όσα άκουσαν είναι πιο σίγουροι και τώρα επικεντρωμένοι στον αγώνα με την Αγία Νάπα. Στόχος τους είναι η νίκη για να ανεβεί κι άλλο η ομάδα και να δώσουν στον κόσμο περισσότερη χαρά”.

Ακούστε τις δηλώσεις: