Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Ευχαριστούμε το κόσμο, συγκινητική η ΘΥΡΑ 9»

Δημητρίου: “Ευχαριστούμε το κόσμο, συγκινητική η ΘΥΡΑ 9»

img_8645


Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε με το τέλος του αγώνα ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Δημητρίου. Πέραν από η σημασία της νίκης, ο κ. Δημητρίου τόνισε και την σημασία της στήριξης της ομάδας από τον κόσμο και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη ΘΥΡΑ 9.

Για το παιχνίδι

Θεωρώ πως ήταν δίκαιη η νίκη της ομάδας, στόχος ήταν να  κερδίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο και τα καταφέραμε. Μέσα σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τους βαθμούς. Κρατάμε τους βαθμούς, θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε, γνωρίζουμε πως μπορούμε και καλύτερα. Φάνηκε και στη ψυχολογία των παικτών η τεράστια διαφορά από τις συνεχόμενες νίκες. Περιμένουν πως και πως το επόμενο παιχνίδι.

Για τον κόσμο

Οφείλουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο κόσμο. Στήριξε την ομάδα σε όλο το παιχνίδι, θεωρούμε πω την έσπρωξε στη νίκη. Πρέπει όμως να κάνω ιδιαίτερη μνεία στους οργανωμένους μας, τη ΘΥΡΑ 9. Τους παρακολουθούσαμε από μακριά και τους θαυμάζαμε, πραγματικά. Ξεκίνησαν από χθες από το ματς του φούτσαλ, το τραγούδι και τη στήριξη και συνέχισαν σήμερα 90 λεπτά δίπλα στην ομάδα. Ήταν συγκινητικοί, έδειξαν τον δρόμο προς τη νίκη.