Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβεβαιώνει Σαβέφσκι και Δημητρίου η στατιστική

Επιβεβαιώνει Σαβέφσκι και Δημητρίου η στατιστική

sak_0521


Η εβδομαδιαία στατιστική ανάλυση του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό στο omonoianews.com, σε συνεργασία με την εταιρία «db sports».

Γενικά Στατιστικά

Μπορεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να θεωρούσαν πως το παιχνίδι είναι μοιρασμένο, η στατιστική όμως δικαιώνει πλήρως το Σαβέφσκι και τον Αντρέα Δημητρίου: η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια! Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη σε κάθε στατιστική κατηγορία από τον αντίπαλο της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μέτρησε περισσότερες από τις διπλάσιες τελικές προσπάθειες από τον Ολυμπιακό. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης τα πολλά κλεψίματα από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρότι είχε και καλύτερη κατοχή. Αυτό οφείλεται κυρίως στην εξαιρετική μέρα του Μάρκο Σοάρες, αλλά και τη γενικά καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Λάθη-Κλεψίματα-Ανανεώσιμες Επιθέσεις

Περισσότερα τα λάθη από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πράγμα φυσιολογικό, μιας και κρατούσε περισσότερο μπάλα και δοκίμασε περισσότερες πάσες. Όπως βλέπουμε οι ανανεώσιμες επιθέσεις της ομάδας μας ήταν και πάλι αρκετές, κάτι που δείχνει πως δούλεψε καλά και πίεσε ψηλά. Στο παιχνίδι υπήρχε η μεγάλη ομάδα και η μικρή ομάδα, κάτι που μαρτυρούν και τα στατιστικά

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats5-12b.jpg

Εκδήλωση επιθέσεων

Ίσως το πιο θετικό της ανάλυσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκδήλωσε 4 τελικές προσπάθειες από τον άξονα, 4 από αριστερά και 3 από δεξιά. Φρέντι, Εφραίμ και Χριστοφή ήταν σε καλή μέρα, ενώ και ο Σκέμπρι βοήθησε αρκετά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται απρόβλεπτη και να φτιάχει ευκαιρίες από παντού. Αντίθετα ο Ολυμπιακός απείλησε μόνο από τον άξονα, κάτι που δείχνει πως Κυριάκου και Σκαραμοτσίνο έκλεισαν καλά τους αντιπάλους τους στα άκρα.

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats5-12c.jpg

Συνολικές πάσες – Κατοχή

Περισσότερες πάσες, καλύτερη κατοχή από την ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό λέει όλη την αλήθεια. Μπορεί και πολύ καλύτερα πάντως η ομάδα του Σαβέφσκι.

http://omonoianews.com/wp-content/gallery/stats/stats5-12d.jpg

 

Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του αγώνα στη dbsports: ΚΛΙΚ ΕΔΩ.