Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιτέλους είχε φορ!

Επιτέλους είχε φορ!

sak_0867b


Τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Φρέντι Ντο Σάντος, με τα δυο του χθεσινά, η αλήθεια είναι όμως πως πρώτη φορά φέτος τον ένιωσαν τόσο έντονα οι αντίπαλοι. Ο Αγκολέζος με τη γενική του παρουσία μας θύμισε τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Τι εννοούμε; Είχε πάθος, είχε αυτοπεποίθηση, το πιο σημαντικό είναι όμως πως ήθελε να τελειώνει τις φάσεις. Αν και κάποια τελειώματα στο πρώτο ημίχρονο δεν του βγήκαν, δεν σταμάτησε να έχει μοναδικό του στόχο το γκολ. Κι ας είχε και καλύτερες επιλογές από το σουτ σε 1-2 περιπτώσεις. Ο φορ πρέπει να είναι λυσσασμένος για γκολ, κάτι που γνωρίζει και ο (πιο ώριμος από ποτέ) Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος χειροκρότησε μια ατομική προσπάθεια του Φρέντι που δεν βρήκε στόχο, ενώ θα μπορούσε να του πασάρει.

Γενικά ο Φρέντι είναι παίκτης ψυχολογίας και θεωρούμε πως η χθεσινή εμφάνιση και του δυο γκολ θα τον βοηθήσουν πολύ. Μπορεί να παρασύρει και τους υπόλοιπους με το πάθος του και ελπίζουμε να το κάνει.

Πανηγύρισε με τον Άλβες

Στον Αντρέ Άλβες έτρεξε ο Φρέντι μετά το πρώτο του γκολ. Μπορεί να είναι ανταγωνιστές για την ίδια θέση, ο Αγκολέζος όμως ήθελε να στηρίξει ο συμπαίκτη του τώρα που είναι ντεφορμέ.

Η παρουσία πάντως του Φρέντι πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για τον Βραζιλιάνο να δουλέψει σκληρά. Τον τελευταίο καιρό, δεν είναι ο εαυτός του και ο Σαβέφσκι με τις δυο συνεχόμενες εβδομάδες στον πάγκο, μάλλον θέλει να του στείλει μηνύματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη ένα καλό Άλβες και πρέπει να βοηθήσει και ο ίδιος τον εαυτό του.